2777
2789
عنوان

جای خواب بچه تون رو تو چند سالگی جدا کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 148 پست
چرا بچه باید جدا بخوابه برام سواله همیشه که میبینم مادرا دغدغه دارن  من یادمه زمان قدیم تا را ...

من هیچ وقت بغل مامانم نخوابیدم هیچ کدوم از خواهر برادرام نخوابیدیم همیشه ما جدا بودیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالش بخدا من از تاریکی وحشت دارم درجا سکته میکنم از بوی پیش خواهر برادرام با چراغ روشن خوابیدم

منم باشوهرم دعواکردم اومدم تواون یکی اتاق مثل سگ میترسم ولی مجبورم مجبوررررررر

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
اتاقش چون پنجره داره دوست داره هر کاری میکنم نمیزاره من یه وسایل توش بزارم.میگه ماله منه ابن اتاق&nb ...

خب بخاری برقی بخر یا ببین ‌‌‌‌‌‌کسی نداره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من از سه ماهگی جا خوابشو جدا کردم،تحت هیچ شرایطی نمیذارم تو اتاق خوابمون بخوابه،شبایی که مریص باشه خ ...

عزیزم چرا باید اینقد حدی بگیریم اخه من فکر میکنم اگه ایشالله بچم به دنیا اومد نمیتونم تنها بزارمش بخوابه😭

منم باشوهرم دعواکردم اومدم تواون یکی اتاق مثل سگ میترسم ولی مجبورم مجبوررررررر

😂 من که شوهرم راننده هست هیچوقت خونه نیست منم تا میخواد بره رو ماشین فورا میام خونه بابام

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
خب بخاری برقی بخر یا ببین ‌‌‌‌‌‌کسی نداره 

خودم دارم یک شب زدم از استرس اون دیگه اقلا نخوابیدم همش میگفتم یا می افته رو قالی اتیش میگیره بچه ام یه میگفتم بیدار میشه راه میره میخوره بهش 

عزیزم چرا باید اینقد حدی بگیریم اخه من فکر میکنم اگه ایشالله بچم به دنیا اومد نمیتونم تنها بزارمش بخ ...

چون بچه از یه سنی ببعد هوشیار میشه زود عادت میکنه،من از اول طبق ویسهای تربیت فرزند دکتر هلاکویی پیش رفتم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست