2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه

کلا ایفون خوبه

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

موقع خرید ایفون یسری چیزا هست که باید بهشون توجه کنی میخای بهت بگم؟

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
۷ پلاس از ۸ بهتره یعتی؟

8 بگیر جدیدتره

اره ممنون میشم بگین چون اولین باره میخوام بخرم بدونم

اول اینکه دورتا دور گوشیو پشتش و صفحشو نگا کن که خط و خش نداشته باشه بعد ترجیحا ایفونی بگیر که باطریش عوض نباشه اگرم بود مشکلی نیست چون واسه ایفون عادیه اگ مغازه دار نگفت باطریش عوضه و خودت خاستی مطمعن بشی پایینش اینور و اونور پورت شارژش دوتا پیچ هست نگا کن ببین جای پیچ گوشتی روشون نباشه اگ باشه ینی گوشی باز شده و باطریش عوضه یا دور گوشیو نگا کن اگ بین قاب پشتیش و ال سی دیش یذذذره فاصله درحد کمتر از یک میل بود ینی باز شده اگرم بازم نتونستی بفهمی معمولا مغازه دارا دوروز مهلت تست میدن تو اون موقع ببرش پیش کسایی که تو کار گوشین تا نگاش کنن

بعد گوشیو روشن کن یه صفحه سفید بیار حتتتتتما حواست باشه حاشیه صفحه زرد نباشه اگ یکمم زرد بود ینی خوب نیست بعد سلامت باطریشم حتتتما بالای 70 باشه حتی ترجیحا بالای 80

دیگ همینا حتتتمنم تو مهلت تست گوشیو نشون یه مغازه بده تا برات تستش کنه

امیدوارم بدردت بخوره