2777
2789

مریم به دنبال یک دوست خوب برای خودش بود

پرسیدم : مریم؛ چرا به دنبال دوست جدید هستی؟

مریم: چون خیلی احساس تنهایی میکنم.

پرسیدم؟ رابطه با یک دوست جدید چطوری میتونه بهت کمک کنه تا از تنهایی در بیای؟

مریم: خوب احساس می کنم که دیگه تنها نیستم، با هم حرف میزنیم وقت میگذرونیم.

پرسیدم: قبلا دوستی داشتی که در کنارش بازهم احساس تنهایی بکنی؟

مریم: آره، هما، خیلی دختر خوبیه و دوستش دارم ولی نمیدونم چرا باز هم احساس تنهایی میکنم.

پرسیدم: مریم من از تو شنیدم رابطه با دیگری باعث میشه احساس تنهایی نکنی، چطور با دوستت باز هم احساس تنهایی داشتی؟

مریم: نمیدونم  خودم هم گیج شدم.

پرسیدم: فکر میکنی چی کمه که بازم احساس تنهایی میکنی؟ چطوری میشه که بازم احساس تنهایی داری؟

مریم: خوب فکر میکنم اینقدر که من دوستش دارم اون من را دوست نداره و بهم توجه نمیکنه، به خواسته هام اهمیت نمیده و قدردان کارهایی که براش میکنم نیست و اصلا کارهام به چشمش نمیاد و نمیبینه.

گفتم: مریم یعنی داری میگی اگر وارد هر رابطه ای بشی که به اندازه ای که میخواهی دوستت نداشته باشند و بهت توجه نکنند، قدردان کارهات نباشند باز هم احساس تنهایی میکنی؟

مریم : بله واقعا همینطوره، قبلا هم تجربه اش کردم.

گفتم : مریم پس حالا که اینا رو فهمیدی بهم بگو تو واقعا چی میخواهی؟

مریم: راستش میخواهم که یکی من را دوست داشته باشه، بهم توجه کنه بهم اهمیت بده چون در غیراینصورت فکر میکنم تو اون رابطه دلم میشکنه و احساس تنهایی و طرد شدگی دارم.

گفتم: پس مریم حالا به من بگو تو در رابطه با خودت چطوری میتونی اینها رو به خودت بدی؟

چطوری میتونی مورد توجه خودت باشی و به خودت اهمیت بدی؟

برای اینکه خودت رو دوست داشته باشی چه کار میکنی؟

برای اینکه قدر خودت رو بدونی چه راهکارهایی داری؟

مریم گفت ، پس اجازه بده من کمی فکر کنم‌، من تا به حال متوجه این موضوع نشده بودم!

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%
۳
0
0%
۴
0
0%
بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.