2777
2789

سلام من یه شب خواب دیدم خالم بهممیگه بچت دختره فرداش خواب دیدم زایمان سزارین کردم و بچم دختره و حتی اندام تناسلی شم دیدم میخام ببینم خواب درسته بنطرتون یا برعکس ؟؟؟خیلی کن جز کنجکاوم توروخدا تجربه ای دارید بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون بارداری و خیلی به این چیزا فکر میکنی برا همین خوابشو دیدی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بستگی داره کی خواب دیده باشی  اگه نزدیک شبح و بعد اذان بود که تعبیر خاصی نداره  ولی قبلش ...

خواب ظن چپه، یعنی خواب گمان و حدسی تعبیر نداره،، به اشتباه میگن خواب زن چپه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نگفتن جنسیت بچتو؟؟؟  پسر میخوای؟؟؟

ن نگفتن هنوز .یه دختر دوساله دارم اینم ناخواسته شد ولی چون شوهرم پسر هم دوسدارع دوسداشتم پسر باشه ولی بازم سلامتیش مهم تره 

ن نگفتن هنوز .یه دختر دوساله دارم اینم ناخواسته شد ولی چون شوهرم پسر هم دوسدارع دوسداشتم پسر باشه ول ...

اسمت واسم شوهرت چند حرفه وماهی که باردار شدی دقیق بگو بهت بگم 

خدایاشکرت
ن نگفتن هنوز .یه دختر دوساله دارم اینم ناخواسته شد ولی چون شوهرم پسر هم دوسدارع دوسداشتم پسر باشه ول ...

ای جانم خدا دخترتونو حفظش کنه 

نگران نباش عزیزم هر چی که باشه مصلحت خداست نگران نباش عزیزم 

ولی اگه استرس داری تست سل فری برای تعیین جنسیت بدی قطعی معلوم میشه