2777
2789
عنوان

چاااقی

133 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کسی از این پودر های چاقی که تو پیج های مختلف میفروووشن اطلاعی داره مثلا دوره دوماهه اش بین ۸تا ۱۲کیلو گرم وزن میگیری ۶۰۰هزار تووومن هست قیمتش بی بازگشت کسی استفاده کرده و اطلاعی داره؟؟وواقعی هست یان؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام ببینم اگر واقعیه سفارش بدم

بجای اینکارا چراکالری شماری نمیکنی؟

قرص چاقی هم عوارض داره هم بازگشت 

دوس داشتی ادرس یه تاپیکی میدم راهنمایی بگیر تضمینی هفته ای ی کیلو چاق میشی  البته بستگی ب ارادت داره

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
این پودر یکی دوتا ار بلاگرا که استفاده کرده نتیجه گرفتن معرفی کردن مووووووندم ای خدا چیکار کنم

تبلیغات ک زیاده،ولی خب من دیدم اکثریت ک مصرف کردن دچار جوش ،عفونت کبد،معده،ریزش مو و....شدن،اکثریت کورتون دارن و مضره،واکنش هر بدن فرق داره بعضیا شاید هیچی نشن

یه روح غمگین زودتر از یه میکروب آدم رو میکشه...
بجای اینکارا چراکالری شماری نمیکنی؟ قرص چاقی هم عوارض داره هم بازگشت  دوس داشتی ادرس یه تاپیک ...

اخه من اصلا اشتها ندارم ۵۵کیلووام قدمم ۱۶۶اینااس میخوام ده کیلو چاق شم تاا عید فعلا دارم سیپرو میخورم روری یدونه زیاد غذا میخورم ...کالری شمار نصب کردم نفهمیدم چجوریه حذف کردم

اخه من اصلا اشتها ندارم ۵۵کیلووام قدمم ۱۶۶اینااس میخوام ده کیلو چاق شم تاا عید فعلا دارم سیپرو میخور ...

اون تاپیکی ک گفتم بهت با کالری شمار پیش میرن میتونی ازشون راهنمایی بگیری

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
بجای اینکارا چراکالری شماری نمیکنی؟ قرص چاقی هم عوارض داره هم بازگشت  دوس داشتی ادرس یه تاپیک ...

عزیززم میشه ایدی اینیستاتو بهم بدی اونجا دایررکت بدم بهت کالری شمارتووضیح بدی بهم