2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار یلحظه🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 20 پست

الان دیجیکالا نگاه کردم. دوو مدل ویوا ۱۱.۵ میلیونه. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکشوما ۹ کیلو گیربکسی تو شهرمون میدن ۱۱/۴۰۰

ببین تا جایی که من میدونم لباسشویی پاکشوما اون چیزی که شما میخواین نیست. پاکشوما فقط یک مدل دایرکت درایو داشت. که اونم تسمه ای بود فقط با لباس کمتر انرژی کمتری مصرف میکرد. اگه میخواین تسمه ای نباشه، پاکشوما نگیر، چون مدل لباسشویی هاش همینه. دوو و اسنوا، ال جی و سامسونگای جدید اینطورین. هر چی هم خواستی بخری اول قیمتشو توی اینترنت سرچ کن. همون موقع که من خریدم، ۵۰۰ سرم کلاه رفت. من حضوری خریدم ولی توی سایت انتخاب ۵۰۰ اروزنتر میداد. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دوو اسنوا خوبه؟

اسنوا خواهرم داره. دوو خودم و مادرشوهرم داریم خدا رو شکر فعلا راضی هستیم.