2777
2789

من قبلا داشتم، سامسونگ. وقتی نو بود خوب بود. کم کم خیلی زیاد شد 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من قبلا داشتم، سامسونگ. وقتی نو بود خوب بود. کم کم خیلی زیاد شد 

چند ماه پیش اومدم ماشین لباسشویی پاکشوما ۷ کیلو گرفتم بعد چون پول دستم نبود مجبور بودم اینو بگیرم بعد تسمه ایه 

هنوز هیچ استفاده ای نکردم تو کارتونه 

بنظرتون بفروشم یه بهترشو بگیرم؟؟

چون الان پول دستم اومده اینم بفروشم ۳ تومن بزارم روش میتونم یه خوبشو بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان تسمه ای داره چندساله و مشکلی نداره ،فقط جاشو خوب میزون کن تا موقع خشک کردن وسط پذیرایی نیاد،خودم گیر بکسی دارم راضی ام

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
چند ماه پیش اومدم ماشین لباسشویی پاکشوما ۷ کیلو گرفتم بعد چون پول دستم نبود مجبور بودم اینو بگیرم بع ...

عوضش کن اگه برات مقدوره

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
مامان تسمه ای داره چندساله و مشکلی نداره ،فقط جاشو خوب میزون کن تا موقع خشک کردن وسط پذیرایی نیاد،خو ...

پس عوض کنم بهتره واسه جهیزیم گرفتم الان پول دستم اومده میگم حالا ک پول دادم یکم بزارم روش یه خوبشو بگیرم 

شوهرم میگه نه نمیخواد خراب شد یکی دیگه میگیریم 

میگم اخه این همه پول دادیم مگه مرض داریم همین الان یه خوبشو بگیریم دیگه راختیم🙁

چند ماه پیش اومدم ماشین لباسشویی پاکشوما ۷ کیلو گرفتم بعد چون پول دستم نبود مجبور بودم اینو بگیرم بع ...

فک کنم خیلی ضرر کنی‌، اگه خریدی که دیگه ولش کن. من به صدا خیلی حساس بودم. دوو خریدم، من شش ماه پیش ۱۴.۵ خریدم، دو تومن کارت هدیه هم داشت. انگار ۱۲.۵ در اومد برام. صداش فعلا خوبه، اذیت نمیکنه. همونموقع تعریف پاکشوما رو هم خیلی شنیدم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
فک کنم خیلی ضرر کنی‌، اگه خریدی که دیگه ولش کن. من به صدا خیلی حساس بودم. دوو خریدم، من شش ماه پیش ۱ ...

نه اخه هنوز هیچ استفاده ای نشده هنوز نمایندگی هم نیومده واسه نصبش 

میگم هنوز ک نو هست بفروشیم بهتر میخرن ازمون تا اینکه استفاده کنیم بعد عوض کنیم

پس عوض کنم بهتره واسه جهیزیم گرفتم الان پول دستم اومده میگم حالا ک پول دادم یکم بزارم روش یه خوبشو ب ...

وقتی نو هست تعویض کنی بهتره،حالا اونقدرم پاکشوماها بد در نیومدن،خودم به شخصه میگم پارس و پاکشوما و مارک های ایرانی دیگه برای این نوع آب و لوله کشی های ما خیلی بهتره،حداقل نازو ادا ندارن🤭 ولی صداشونم بلند انچنانی نیست ،بستگی داره جاش کجا باشه و پایه ها هم محکم باشن، بازم میگم گیربکسی یک چیز دیگست

ممنون عزیزم دستت درد نکنه اومدی تاپیکم😘😘❤️❤️🌹🌹🌹🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خواهش میکنم گلم،خیرشون رو ببینی

وقتی نو هست تعویض کنی بهتره،حالا اونقدرم پاکشوماها بد در نیومدن،خودم به شخصه میگم پارس و پاکشوما و م ...

اره منم همینو به شوهرم میگم 

میگم الان ک نوعه بهتر میخرن ازمون

ابحیمم گیربکسی دارع خوبه 

این چون تسمه ای هست واسه وقتی خشک میکنه شنیدم صداش زیادع واسه همون پشبمون شدم

انوقت ۷۳۰۰گرفتم  الان قیمت کردم ۸۷۰۰بود تو بازار

از نطر من اگه بتونی مثلا با ۵۰۰ تومن ضرر بفروشی ارزش داره. ولی از اونور لباسشویی گیربکسی هم گرون شده. مثلا دوو بخوای بخری فک کنم دیگه باید حداقل ۱۲ تومن پول بدی تا لباسشویی قابل قبول بخری. البته فک کنم کارت هدیه هم داشته باشن، که باید در عرض یک ماه نصب کنی تا بهت بدن، یا کارت هدیه رو بهشون بفروشی و پولشو بگیری با یه کم ضرر

اره منم همینو به شوهرم میگم  میگم الان ک نوعه بهتر میخرن ازمون  ابحیمم گیربکسی دارع خوبه ...

اره گلم صداش زیاده ،گیربکسی ایرانی بخر عزیزم چون خارجیش خیلی اذیت میکنه