2821
2789
عنوان

باهام كات كرد

212 بازدید | 21 پست

بچه ها ايشون تنها پسري بود كه قصدش جدي بود و براي ازدواج همو ميخواستيم اما خيلي يهويي اومد گفت من هرچقد تلاش كردم ديدم نميتونم مسوليت كسيو براي ازدواج قبول كنم(در صورتي كه وضع ماليشون عاليه ماشين خودش ٨٠٠ ميليونه)برو دنبال خوشبختيت تو لياقتت بيشتر از منه

خلاصه گفت دوستت دارم ولي من هرچقد تلاش كردم نتونستم كارامو جم و جور كنم براي ازدواج منم نميخوام معطل من بشي🙁من ميخوم بدونم اخه مگه ميشه كسيو دوست داشت ولي به اين دلايل بهش بگي بره؟🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرموقع یه پسر بهتون گفت لیاقتت بیشتر از منه یکی بزنید دهنش... شما نمیدونید چرا زدید ولی اون میدونه ...

دمت گرم چون همشون یه مشت لاشین

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭

ماهم 6سال دوست بودیم اومدن خواستگاری خانوادش مخالفت بهانه های الکی اوردن خودشم خسته شد ول کرد رفت 6ساااال اونهمه عشق چیشد من میگم میخواست عمرا دست میکشید

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
ماهم 6سال دوست بودیم اومدن خواستگاری خانوادش مخالفت بهانه های الکی اوردن خودشم خسته شد ول کرد رفت 6س ...

دختر عمو من دو سال با یکی بود بابای پسره راضی نبود گفت خب نیا عروسی کردن حامله شد بچه اورد بابای پسره اولین نفری بود ک رفت پیش نوش میخام بگم پسری ک بخادت همه کار میکنه برات الانم همه باهم خوبن 

کاربر صد هزاربار ترکیده 😑به خودم قول مردونه میدم وارد تاپیکای سیاسی نشم،