2777
2789

بچها خواهش میکنم راهنمایی کنید🥺🥺

یه‌ ضد آفتاب معرفی کنید ک پوشانندگی خوبی داشته باشه

زود اکسید نشه( یعنی بعده چند ساعت رو پوست کدر و تیره نشه)

اصلا برق نزنه رو صورت 

مخملی رو پوست بخوابه

نمیدونم 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهر لدورا عالیه از محصولات شرکت پنبه ریزه خودم دسترسی دارم اگه بخوای میتونم برات بفرستم هرکجای ایران باشی چون اگه از لوازم ارایشیا بخری ممکنه تقلبی بدن اگه کمکی از دستم برمیاد بگو😊

من هرچی ضد آفتاب خریدم تمام این مشخصات داشته 😂

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر
ام کیو 

عزیزم‌ خودتون استفاده کردین؟

من سبزه هستم،میخوام پوستم ۱ درجه روشن تر بشه با کرم، بنظرت بژ روشن بگیرم خوب میشه؟

و از همه مهم تر ، پوشش دهیش چطوره؟. میخوام یه حالتی باشه ک انگار کرم پودر زدم 

اینجوری هس؟

عزیزم‌ خودتون استفاده کردین؟ من سبزه هستم،میخوام پوستم ۱ درجه روشن تر بشه با کرم، بنظرت بژ روشن بگی ...

اره من خودم استفاده کردم راضیم پوششم خوبه مثل کرم پودر هست 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞