2777
2789

بچه ها لطفا کمکم کنین. درموندم گیجم نمیدونم چیکار کنم شوهرمو میگه نمیخامت بیا توافقی جدا شیم از طرفی وسط ای بحثا بعضی وقتا انقدر خوبی میکرد میگفتم درست شد خداروشکر ولی فرداش دوباره میگفت سر حرفی که زدم هستم. شما بگین چیکار کنم من خیلی دوسش دارم دلم نمیخاد ازش جدا شم. البته بگم معتاد نیست. فقط دم دمیه و حرف گوش کنه مامانش. حالم خیلی بده تو رو به خدا بگین چیکار کنم

مشاوره برو 

ان شاءالله حل میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتیم قرار شد 6ماه زوج درمانی شیم ولیرفقط یه جلسشو رفت

تنها برو فعلا 

بهتر از هیچیه

زود تسلیم نشو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      

مهر طلب نباش عزت نفس داشته باش اگه شوهر من به من بگه طلاقت میدم حتی اگه تو عشقش بسوزم خیلی محکم میگم فردا جدا شیم من مغرورم تو این موراد شما را هم قضاوت نمیکنم جای شما نیستم فقط نظرم اینه قدر خودتون را بدونید شوهر بخشی از زندکیتونه نه همه زندگیتون به خودتون بیایین اینقدر به شوهراتون بها ندین فک کنند چه خبره محبت هم اندازه داره زیاد از حدش طرفو زده میکنه به اندازه خوبه

تنها برو فعلا  بهتر از هیچیه زود تسلیم نشو

مجبورم کرد جهازمو جمع کنم ما چندبار تا پای طلاق رفتیمو برگشتیم هر بارم به اصرار خودم میدونم دوسم داره ریادم دوسم داره ولی نمیدونم چرا یهو بحث طلاقو پیش میکشه همین ماه پیش رفتیم سیسمونی خریدیم اقدام کنیم برا بچه دار شدن. دوباره بخام بگم برگرد باز تو سرم میکوبه که من چرا هی ولت میکنم تو نمیری چرا چسبیدی بهم به چه زبونی بگم نمیخامت

مهر طلب نباش عزت نفس داشته باش اگه شوهر من به من بگه طلاقت میدم حتی اگه تو عشقش بسوزم خیلی محکم میگم ...

محبت منم به  حدو اندازش بود نمیدونم چرا اینطوری میکنه من نمیتونم فراموشش کنم خیلی وابستش شدم

مجبورم کرد جهازمو جمع کنم ما چندبار تا پای طلاق رفتیمو برگشتیم هر بارم به اصرار خودم میدونم دوسم دار ...

ببین عزیزم من متاسفانه خیلی خوب نمیتونم راهنمایی آن کنم 

اما نظر شخصیم اینه که با سیاست برش گردون به زندگی نه اینکه مستقیم بگی 

منظورت با واسطه اس؟ اینم امتحان کردم پارسال 

نه دوست عزیزبا اخلاق و رفتارت غیر مستقیم جذبش کن 

به هر حال هر مردی قلقی داره باید کشفش کنی