بچه ها لطفا کمکم کنین. درموندم گیجم نمیدونم چیکار کنم شوهرمو میگه نمیخامت بیا توافقی جدا شیم از طرفی وسط ای بحثا بعضی وقتا انقدر خوبی میکرد میگفتم درست شد خداروشکر ولی فرداش دوباره میگفت سر حرفی که زدم هستم. شما بگین چیکار کنم من خیلی دوسش دارم دلم نمیخاد ازش جدا شم. البته بگم معتاد نیست. فقط دم دمیه و حرف گوش کنه مامانش. حالم خیلی بده تو رو به خدا بگین چیکار کنم
مهر طلب نباش عزت نفس داشته باش اگه شوهر من به من بگه طلاقت میدم حتی اگه تو عشقش بسوزم خیلی محکم میگم فردا جدا شیم من مغرورم تو این موراد شما را هم قضاوت نمیکنم جای شما نیستم فقط نظرم اینه قدر خودتون را بدونید شوهر بخشی از زندکیتونه نه همه زندگیتون به خودتون بیایین اینقدر به شوهراتون بها ندین فک کنند چه خبره محبت هم اندازه داره زیاد از حدش طرفو زده میکنه به اندازه خوبه
مجبورم کرد جهازمو جمع کنم ما چندبار تا پای طلاق رفتیمو برگشتیم هر بارم به اصرار خودم میدونم دوسم داره ریادم دوسم داره ولی نمیدونم چرا یهو بحث طلاقو پیش میکشه همین ماه پیش رفتیم سیسمونی خریدیم اقدام کنیم برا بچه دار شدن. دوباره بخام بگم برگرد باز تو سرم میکوبه که من چرا هی ولت میکنم تو نمیری چرا چسبیدی بهم به چه زبونی بگم نمیخامت