2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چ جالب منم دقیقا همینطورم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
گفتم ولی نرفت گفت اشتباه کردم، غلط کردم که همچین حرفی زدم ولی باز یه کار بدتر کرد 

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
خب چرا میگه؟همیشه میگه؟ کوتاه نیا زیاد تا یه حدیش خوبه جوابشو بده مشکلی تو زندگیتون هست؟

نه تا حالا نگفته 

راستش سه هفته قبل من یه خونه دیدم که پسندم شد قولنامش کردیم فرداش پشیمون شدم رفتیم فسخ کردیم، همش 2/5 میلیون خسارت دادیم این تو دلش موند تا روز زن 

من روز زن رفتم خودم برا خودم لباس خریدم، بعد ورداشت میگه منم میخواستم برات لباس بخرم چرا خریدی گفتم مگه بده چندتا مانتو و شلوار و.. داشته باشم؟ گفت بد نیست ولی با خسارتی که تو بهم زدی من اصلا نباید برات کادو بخرم منم زدم زیر گریه اونجا این حرفو گفت، گفت یه هفتس رو دلم سنگینی میکنه که بهمون خسارت زدی

برای 2/5 میلیون 

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
نمیدونم والا شرایط زندگیتون چطوریه تقصیر شماس یا همسرتون ولی اگه شوهرم همچین حرفی بزنه از خونه پرتش ...

من امروز زدم بیرون 

با دست پس میزنه با پا پیش میکشه 

نه تا حالا نگفته  راستش سه هفته قبل من یه خونه دیدم که پسندم شد قولنامش کردیم فرداش پشیمون ...

میخواستی بگی خوب توام خونرو پسند کردی و موافق بودی ک قولنامش کردیم تو سرت هویج ک نیست فقط من مقصر باشم:/

وضعیت مالیتون خوبه؟شاید دستو بالش خالیه سر همین عصبیه ولی بازم زیاده روی کرده

میخواستی بگی خوب توام خونرو پسند کردی و موافق بودی ک قولنامش کردیم تو سرت هویج ک نیست فقط من مقصر با ...

اخه خونه خودمو میخواستمو یه خونه دیگه بخرم 

خونه مال خودمو اون اصلا حقی توش نداره 

حتی ماشین زیر پامون مال منه 

میخواستی بگی خوب توام خونرو پسند کردی و موافق بودی ک قولنامش کردیم تو سرت هویج ک نیست فقط من مقصر با ...

حقوق ماهیانش 12 تومنه 

همه همینو میگن موقع جداشدنی میوفتن به التماس به حرفاش اهمیت نده بگو باشه تو خوبی

اره خب ولی حالم بده از این حرفش 

هیچی از خودش نداشت که زنش شدم قیافه هم نداره 

من از خودم خونه داشتم قیافمم خیلی ازش سره باز اون بیاد همچین حرفی بهم بزنه 

خیلی گندش کردم 

اخه خونه خودمو میخواستمو یه خونه دیگه بخرم  خونه مال خودمو اون اصلا حقی توش نداره  حتی م ...

اووو خب پس من گفتم حاالا شاید قرض مرضی چیزی دارین پس وضعتون بد نیست خداروشکر

نمیدونم والا خسیس نیست؟ 

اره خب ولی حالم بده از این حرفش  هیچی از خودش نداشت که زنش شدم قیافه هم نداره  من از خود ...

اره میفهمم چی میگی خودمم همین مشکلو دارم چون زیاد بها دادیم زیاد باج عاطفی دادیم پررو شدن

اووو خب پس من گفتم حاالا شاید قرض مرضی چیزی دارین پس وضعتون بد نیست خداروشکر نمیدونم والا خسیس نیست ...

قبلا فکر میکردم نیست ولی الان دارم میفهمم هست