2777
2789
اره میفهمم چی میگی خودمم همین مشکلو دارم چون زیاد بها دادیم زیاد باج عاطفی دادیم پررو شدن

میدونی مامان بابام هر دو فوت شدن جایی ندارم برم وگرنه یه لحظه هم باهاش نمیموندم 

قبلنا که مامانم زنده بود وقتی میگفتم میرم از خونه التماس میکرد که نرو ولی الان میگه هر جور راحتی میدونه جایی ندارم برم و در ضمن  دلمم برا بچم میسوزه

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!

[QUOTE=224872792]میدونی مامان بابام هر دو فوت شدن جایی ندارم برم وگرنه یه لحظه هم باهاش نمیموندم  قبلنا که ماما ...[/QUOTE

میدونن نمیرید اذیت میکنن محلش نده سریع از کنارش پاشو دیگه هم زیاد بهش از لحاظ صحبتی نزدیک نشو که هر چی خواست بگه اینجور آدما باید حد رو باهاشون نگه داشت خودتو محتاج محبتش نبین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.