2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداریم ولی وانت خیلی خوبه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کسی از آشناهاتون اسنپ کار کرده با وانت؟

نه نداریم ولی وانت به نظرم خوبه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کار کرده تا الا تو اسنپ؟

قبل این با موتور تو اسنپ کار میکرد بدکی نبود اما الان ک نیسان گرفته میگه کرایه هاش خوب نیست تو اسنپ مثلا یه بار از تهران تا کرج خورده بود 170 اینا. خب اصلااااا نمی ارزه بیشتر تو باربری ها خوب میشه درامد ماشین باری.

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
۴ساعت رفت برگشت راهه ۸۰۰خیلی خوب بوده ماشالله .ماشینتون رو چند خریدید ؟

322 میلیون خریدیم و حدود 12 خورده ای باربند و کفی براش زدن و این جور چیزا تازه دوگانه هم هستش این خیلی خوبه نیسان خیییییلی مصرف بنزینش بالاس بنزینم ک ماشالا گرونه ولی گاز بیست کیلو میزنن 11 هزارتومن. خیلی به صرفه تره. چطور مگه شما هم نیسان دارید؟

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
322 میلیون خریدیم و حدود 12 خورده ای باربند و کفی براش زدن و این جور چیزا تازه دوگانه هم هستش این خی ...

ن پولمون نمیرسه به نیسان .آخه تو دیوار دیدم قیمت نیسان تک سوز خیلی پایین تر از دوگانه بود پس بگو داستان اینه