2777
2789

حس تونو بهم بگین صادقانه

تعداد رای : 22
نظرسنجی
حامله ام 😊
18
81%
حامله نیستم😑
4
18%
یعنی یه روز منم مامان میشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که بارداری 😍 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

چون خودم این راه رو رفتم از ته قلبم میخام حامله باشی..خیلی سخته واقعا...خدا ب دلت نگاه بندازه انشالا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
عزیزم إن شاءالله مامان میشی نگران‌نباش،شناسم اندومتریوز داری؟؟چندان جنین فریز داری؟؟

من یه کیست شکلاتی تو لگنم داشتم که لاپاراسکوپی کردم شوهرم تحرک کم داره این بار سومم هست که انتقال جنین میدم امروز روز پنجم انتقالم تموم شد ولی بی ب چک منفیه آخه کسایی که بلاست انتقال میدن روز پنجم بی بی چک هاله میندازه

یعنی یه روز منم مامان میشم  
من یه کیست شکلاتی تو لگنم داشتم که لاپاراسکوپی کردم شوهرم تحرک کم داره این بار سومم هست که انتقال جن ...

عزیزم إن شاالله میشه،بعد انتقال استراحت مطلقی؟؟دکتر نظری ندارن که چرا نمیشه؟؟

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء