2777
2789
عنوان

پزشکی

65 بازدید | 6 پست

من به پزشکی خیلی علاقه دارم ولی بعضی وقتها اون انگیزهه و انرژی ته می‌کشه میشه صفر صفر صد در صد همه اینو تجربه کردن از طرفی راه و روش خوندن فیزیک و ریاضی رو نمی‌دونم میشه اونایی که در این راه موفق شدن از سختی هاشون بگن صد در صد بدون مشکل نبوده تعریف کنید از سختی هاتون الان که به موفقیت رسیدین چیزی از سختی هاتون یادتون میاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تجربه شو ندارم ولی یکی از دوستام که باهم  میخوندیم‌ رو پیشم دارم

من پرستاری‌ قبول شدم ایشون پزشکی

ایشون همه کاراشو‌ تعطیل کرده بود و با انگیزه فقط میخوند‌

فقط میخوند جوری که یه مدت طوری افسردگی گرفت که کارش به بستری شدن تو بیمارستان رسید ولی بازم دست برنداشت میخوند

ولی من میخوندم وسطش‌ با دوستام بیرون هم میرفتم

کارای دیگه مم میکردم و فک میکردم من آدم سالم‌تر و موفقتری خوااهم شد چون به زندگی با یک بُعد نگاه نمیکنم

هدف هم داشتم مثلا

کتاب قورباغه تو‌ قورت بده رو بخونی فرق منو اونو‌ میفهمی

اون الان تخصصششو‌ گرفته مطبم زد و طرحشم امسال تمو‌م‌ کرد والان  میخواد تهران مطب بزنه

و من اندر خم یک پیچم‌ هنوز🙄

من خودم تجربه شو ندارم ولی یکی از دوستام که باهم  میخوندیم‌ رو پیشم دارم من پرستاری‌ قبول شدم ...

عه😂😂دوستت خیلی شلوغش کرده بوده بنظرم این‌جوری خیلی بدهههه من همین که میشینم درس بخونم یه دفعه حوصلم سر می‌ره 😬😂😁

رتبت چند شد کنکور؟ مال دوستت چن شد

عه😂😂دوستت خیلی شلوغش کرده بوده بنظرم این‌جوری خیلی بدهههه من همین که میشینم درس بخونم یه دفعه حوصل ...

ببین فرق من و تو با اونی که به قول شما میپرسی رمز موفقیتش چیه اینه

منم مث شما میگفتم اون الکی شلوغ کرده

من زندگیمو‌ میکنم درسمم‌ میخونم

الان زندگی اونو‌ نگاه میکنم بهش غبطه‌ میخورم

میگم اگه با این طرز فکر  به اون زمان برمیگشتم بدون شک همه زندگیمو‌ تعطیل میکردم و فقط درس میخوندم 😉

من ۸۰۰۰ ایشون ۴۰و خورده ایی (زیر ۵۰ بود رتبه ش)

رتبه تخصصشم‌ زیر ۱۰

ببین فرق من و تو با اونی که به قول شما میپرسی رمز موفقیتش چیه اینه منم مث شما میگفتم اون الکی شلوغ ...

وای خدای من رتبه دوستت خیلی عالی شده تخصصش تو چیه؟

شما الان تو بیمارستان کار می‌کنی!؟

آخه همه میگن درسم بخون زندگیتو هم بگن

سوال بعدم اینکه من نهمم چطوری فیزیک و ریاضی رو که حفظی نیستن بخونم؟

همون سال اول دوستت قبول شد با پشت کنکور هم بودین پرستاری هم خوبه هاا

ببخشید سوال هام زیاد شد