خودم انجام ندادم اما مادرشوهرم کمر درد بدی داشت اصلا نمیتونست از جاش پاشه رفت دکتر منم باش رفتم حجامت کرد گودی کمرشو خط انداخت با تیغ و با بادکش کشید خون ها تو لیوان جمع شد ریخت جالبه بعدش پاشد راه رفت و چند روز بعد کامل خوب شد
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم😂 خودش که چیزی نگفت ،سریع و تند چندتا خط انداخت فکر نکنم دردش خیلی باشه
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
دکترش مرد بود؟اصلا زن هم هست که حجامت کنه .من بیخ پامه یهنی دقیقا با س ن م
دکترش مرد بود اما خودش حجامت نکرد یه خانومه که اونجا کار میکرد انگار دستیارش بود اون انجام داد