2777
2789
عنوان

بچه ها این قشنگه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 44 پست
دوسش دارم  ولی بستگی داره کجا بپوشی

واسه عید خونه ی بابام اینا.

شوهر خواهرم هستن میخوام پوشیده باشم عزیزم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از نظرات همه تون دوستان..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اسم کاربریت چه خوبه یا زینب کبری

فدات عزیزم.

چشمای قشنگتون خوب میبینه..

واسه عید خونه ی بابام اینا. شوهر خواهرم هستن میخوام پوشیده باشم عزیزم..

عزیزم من یه خانم امروزی هستم و قشنگترین لباس ها و مانتوها رو میخرم و به خودم میرسم این لباسی که فرستادی واقعا شاد هس دلم ضعف رفت واسش گاهی یه عکس زیبایی که بخاد به بیننده منتقل نمیکنه تا تنت نره

یادمه یه ماه پیش یه مدل مانتو دیدم حالت سنتی بود از نظر خودم زیبا بود ولی هرکی دید گفت وای نه مثل این زنهای بازیگر فیلم شهرزاده ولی میدونستم چیز خوشکلی از آب در میاد دائم خیاط دوخت باورت نمیشه به حدی زیبا شده حتی تو خیابون جلومو گرفتن بپرسن کجا خریدم هفته پیش سمینار داشتیم 20 تا خانوم بودیم تک تک اومدن از مانتوم تعریف کردن...

حالام میگم چون قراره پوشیده هم باشی خیلی هم برازنده هس دل من که رفت.

اگه چاق هستی سعی کن زرد نباشه مثلا قهوه ای یا لجنی یا این مایه ها بگیر

عزیزم من یه خانم امروزی هستم و قشنگترین لباس ها و مانتوها رو میخرم و به خودم میرسم این لباسی که فرست ...

عزیزم چقدر پیامتون به دلم نشست و انرژی مثبت داشت برام..

الهی که همیشه سالم باشید بانو جان...

حتما میخرمش پس..

قربون دل پاکت گلم...

انشاءالله حاجت روا بشی خوشتیپ خانوم..

عزیز دلم خوشحالم که تونستم یهنظری بدم پیشاپیش مبارکت باشه و با دلخوش بپوشی

قربونت برم عزیزم..

سلامت باشی دوستم....

الهی که شما هم همیشه تنتون سلامت باشه و دلتون خوش باشه و با خوشی زندگی کنید عزیزم..

فدات..

سلام استاتر جان خوبی من تایپ راهکار برای روشن شدن پوست بدن و کامل خوندم 😍 یه سوال داشتم ازت ، من پوستم روشنه ولی میخوام خیلی سفید تر بشم شنیدم حنا و نوره خیلی خوبه ولی راستش میترسم پوستو تیره کنه ☹️ میشه لطفا بگی که بعد چند وقت پوست سفید میشه و شنیدم بعضیا بعد نوره جوش میزنن آره ! و تیرگی های بدن و هم از بین می‌بره ! ممنون میشم راهنماییم کنی که بتونم استفاده کنم و پوستم خوشگل بشه 💖🙏🏻🌸