2777
2789
عنوان

بیاید که بدرتون میخوره...

85 بازدید | 9 پست

سلام خانمای خوشگل من فقط سیزده سالمه نماز میخونم چن ماهی بود که به پدرم میگفتم برام گوشی تکی بخره چون قبلا با داداشم یه تبلت داشتیم اما قبول نمی کرد حدودا نا امید شدم که خاله ام قربونش برم بهم یه نماز معرفی کرد به نام نماز کن فیکون که نمیشه دستورش را اینجا بنویسم اما یه نماز چهار رکعتی و 30 دقیقه ای من خوندم که با جستجو کردن میتونید پیدا کنید خیلی معروفه و شب جمعه باید بخونید

یه شب جمعه همت کردم بلند شدم خوندم و به خدا گفتم تامثلا هفته ی دیگه بهم گوشی بده  و بعدش هم نماز هام رو اول وقت خوندم تا روز موعد که برام گوشی خرید و الان با گوشی خودم کاربر نی نی سایت هستم شما هم امتحان کنید البته غسل هم باید قبلش بکنید

ببخشید زیاد شد 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون بابت نماز که گفتی و آشنا کردی ما رو با این نماز 

گوشی هم مبارکت باشه 

امیدوارم خدا همیشه کمکت کنه و در راه درست ازش استفاده کنی😊😊😊

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند