2777
2789

بهش گفتم باید هدیه بگیری سوپرایزم کنید بسه دیگه هرسال چیزی نخواستم (گاهی طلایی چیزی خرید به انتخاب خودم گفته دیکه هدیه روز زنت و تولدت و همه مناسبتا و خودشو رد کرده)

بچه ها میبینن باید یاد بگیرن با دخترام برین برام چیزی بخرین هرچند کوچیک اونا ببینن یاد بگیرن احترام گذاشتنو

میگه به حسابت ۵ میلیون میزنم قبول کن .گفتم نه .میگه ۱۰ میلیون میزنم خیرشو ببینی

بازم قبول نکردم .گفتم هدیه ۱۰۰هزارتومن هم باشه ارزشش بیشتر پول دادنه .پولو هروقت بخوام خودم ازت میگیرم

بد گفتم؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

روز زن کی هست چرا من نمیدونم کی هست رد نشه سرم بی کلاه بمونه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز زن کی هست چرا من نمیدونم کی هست رد نشه سرم بی کلاه بمونه

اخر این هفته اس از الان یاد اوری کن فراموششون نشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بلههدیه به زبون بیاری درخواست کنی دیگه هدیه نیستحالا اینکه بچه هات یادبگیر رو کاری ندارمولی همچین هد ...

عیب نداره به همونم راضی ایم ...هدیه الکی هم قبوله

عزیز میخاد چیزی بخری که دوسداری من بودم از خدام بود با همون ۱۰ تومن طلای سوتی میگرفتم

شوهرم اصلن بلد نیس سوپرایز کردنو هیچ وقت نشده خودش بره چیزی بخره برام .تعجب میکنم شوهرای مردم میرن لباس روسری چیزی میخرن

هرسال پول پول ...اصلن من خودم پول دارم حستبامون هم مشترکه پول به دردم نمیخوره برام با ارزش نیس

اخر این هفته اس از الان یاد اوری کن فراموششون نشه

نمیدونم یا در آوری کنم یا نه،اخه هر بار کادو گرفته چشم بازار رو در اورده،وقتی کادوهاشو میبینم لبام میخنده ولی از درون دلم میخواد دست بندازم تو حلقش دلو رودشو در بیارم😈

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

واقعا ؟چقدرر نزدیکه

حالا من دوست ندارم بگم دلم میخاد طرف خودش شعورش به این مناسبت ها و کادو گرفتن ها برسه اونجوری ذوق د ...

خواهرم وقتی خود طرف نمیخره .چندین ساله هم هی خودشو رد میکنه دیکه باید به زبون اورد .چقدر هی بیتوقع باشیم

هرچند چند سالی شده هی پرسیده چی میخوای بریم بخریم .من دلم سوپرایز میخواد وگرنه هرموقع سال باشه نیازهامو میخرم فقط که به روز زن محدود نمیشه

بلههدیه به زبون بیاری درخواست کنی دیگه هدیه نیستحالا اینکه بچه هات یادبگیر رو کاری ندارمولی همچین هد ...

من ۱۰ ساله نگفتم و هدیه ای هم نگرفت برام

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم