2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیا میگن چه فرقی؟

مثلا من رفتم دکتر ناصری صدر اینقدر با حوصله تمام سوالات مو جواب داد 

و اینقدر سرش شلوغ بود با این که نیم ساعت زودتر از موعد رفتم ولی نفر۱۰شدم نزدیک ۱۰ نفر فقط عمل کرده بود یا اومده بودن اتل بردارن یا چسب شون و عوض کنن و پرسیدم ازشون هیچ مشکلی نداشتن 

خدایی خیلی خوشگل شده بود بینیشون 

مثلا من رفتم دکتر ناصری صدر اینقدر با حوصله تمام سوالات مو جواب داد  و اینقدر سرش شلوغ بود با ...

چقدر خوب پس از همین دکتر وقت بگیر وقتی اینقدر عالیه

امیدوارم بعد عملت، بینیت همون چیزی بشه که میخوای😻

ولی پیش عرفانیان رفتم گفتم شاید سر اینم شلوغ باشه برای همین زودتر رفتم 

کلا ۳ تا بیمار داشت یک دونه عملی بود که انصافا هیچ فرقی نکرده بود 

جوری که فک کردم برای عمل سینوس اومده 

وقتی بهش گفتم جلوی شوهرش گفت ورم داره 

در صورتی تنها خوشحالیش این بود که کبود نشده ۱۶ میلیون هم پول داده بود رفتم پیش دکتره اصلا نذاشت حرف بزنم سریع گفت آزمایش عکس برو بگیر بیار هفته ی دیگه عمل میکنم نذاشت حتی فک کنم تصمیم بگیرم 

در صورتی ناصری صدر اینقدر وقتش پر بود که یه خانمی بود ایشون قرار ها رو واسه عمل تعیین میکرد شماره شو داد گفت هر وقت تصمیم گرفتی عکس پذیرش تو برام بفرست 

یکی از آشنایان هم واسه سینوس رفته بود پیشش چون تخصصش همینه گفت زیبایی پیشش نرو چون هر طور دلش بخواد عمل میکنه و به خواسته ات عمل نمیکنه 

چقدر خوب پس از همین دکتر وقت بگیر وقتی اینقدر عالیه امیدوارم بعد عملت، بینیت همون چیزی بشه که میخوا ...

مرسی عزیزم 

اره ازش وقت گرفتم واسع اسفند 

انشالله همون چیزی که میخوام درست کنه 

من بدون مراجعه حضوری و با مشاوره آنلاین سایت ماوراطب از دکتر پژمان سرشارزاده واسه عمل بینیم مشاوره آنلاین گرفتم خیلی راحت هم نوبت گرفتم و واقعا راضیم میذارم آدرسش رو براتون: https://mavarateb.com/doctor/دکتر-پژمان-سرشار-زاده