2777
2789
عنوان

ماهی

193 بازدید | 22 پست

پسرم ۴ساله دلش ماهی میخواد.ازخواب بیدار شده میگه مامان خواب دیدم سورپرایزم کردی بهم گفتی چشاتو ببند بستم بعد بازکردم دیدم برام ماهی پختی،دارم می‌ترکم ازبغض چه دنیای بی پولیه داریم زندگیم میکنیم از اون طرف دخترم مریضه.ببخشید اینجا گفتم الان شماهم ناراحت میشید فقط خواستم یه جای درددل کنم.😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردشور ببرن دنیای بی عدالت 

منم خودم دوتابچه دارم و دستمون خالیه و بچم خیلی چیزارو دوست داره که نمیتونیم فراهم کنیم

ولی اطرافم چه از خانواده شوهرم چه خودم همه ماشالله پولدار فقط مابی پولیم خانواده شوهرمم که حالیشون نیس یکم کمکمون کنن بااین که اینقدر دارن که میتونن خرج ۲۰نفر دیگه روهم اداره کنن ولی شعورش رو ندارن

بقران اگه بخاطره کلاس آنلاین دخترم نبود همین الان گوشیمو میفروختم

یعنی حتی اندازه یه دونه ماهی هم پول ندارین؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

نمیدونم چرا هرچی فقیره چن تاچن تابچه داره ولی خدا به پولدارا بچه نمیده باهزارجور دوا و درمون و پس از سالها یکی میده و تموم و ماهم که نداریم باجلوگیری هی فرت و فرت بچه میخوایم سقط کنیم و نمیشه

خانواده شوهرم خیلی پولدارن ولی هیچ کدومشون بچه دارنمیشن و یکی یک دونه دارن یکی بعد ۱۶ سال باهزارجور عمل یکی بعد ۳۰سال رحم اجاره ای یکی فقط یک دونه گیرش اومده ت حالاهرچی میره دکتر دیگه باردار نمیشه  ولی ما که تو نون شبمون هم موندیم دوتا داریم دوتاهم سقط کردم قضاوت نکنین هم قرص میخوردم هم کاندوم الان دیگه از ترسم درماه شاید ۳بار رابطه داریم 

من دوساله خودمون نتوستیم واسه دخترم لباس بخریم همش مامانم و مادرشوهرم براش خرید کردن حالاهم غصه لباس عید دارم اینقدر  دلم میخواد پول داشته باشم برم خریدباخیال راحت یه لباس واسه خودم و بچم بگیرم