2777
2789
عنوان

فک کنم لو رفتم توروخدا بیاید کمک 🥺

769 بازدید | 22 پست

دوستان من از کارت مادرم  اینترنت میخریدم و شارژ در مواقع نیازم.البته کارتش رو استفاده نمیکرد و صرفا جهت واریز حقوقش بود و اس ام اس فعالم نداشت.حالا چن روز پیش بی اطلاع رفته پیامکشو فعال کرده و منم ندونستم باز شارژ و نت خریدم.حالا رفته بود پرینت حساب گرفته بود. میگم توی پرینت حساب مشخص میشه چه شماره ای نت و شارژ گرفته؟ یا کلا بانک میگه چه شماره ایه یا فقط میزنن خرید اینترنتی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و کاره هرروزه من خدا به داده من برسع ک معلوم نی کی لو برم👿

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

توی پرینت حساب من برداشت میزد ولی مادرت چون میدونه از کارتش استفاده نکرده احتمالا شکایت کنه اونجا شماره ای که باهاش شارژ و اینترنت خریده شده براش میاره و لو میری. پس زودتر خونه رو به سمت یه مکان امن مثلا خونه مادربزرگ یا خاله ای ترک مکان کن

ای حرفا چیه آخه 

چه فرقی داره 

مادر و دختر نداره که 

نوش جونت که خریدی  

ولی چون مادرت ناراحت نباشه معذرت خواهی کن

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

واقعا؟ مطمعنی ؟ اخه یه دوست من گفت که برای پیدا شدن شماره باید بری پلیس فتا

من چندسال پیش گرفتم شماره های تماس و پیام اومد از درگاهم خرید کردم یه کد زده بود به باجه گفتم زد شماره طرف اومد حالا نمیدونم همه بانکا این کارو کنن یا نه چون شماره درگاه و میزنه