پسرم ۹ سالشه و خودم و دختر دو ساله ام درگیر شدیم چهار بار رفتم دکتر داروهای سرماخوردگی دادن خودم هم از داروخانه کلی دارو تقویتی وسرفه گرفتم الان بهتریم ولی پسرم سرفه های بدی میکنه خس خس میکنه مثل کسایی که آسم دارن تنم میلرزه هر بار سرفه میکنه نمیدونم چکار کنم ،،😭😭دخترم هم فقط ابریزش داره ....ببرمش دوباره دکتر یعنی
در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم من داداشم درگیر شد دو بار سرم زد و سوزن سفتریاکسون....هنوز که هنوز سرفه های بد میکنه و خلط دار ولی دیگه خیلی کم شده ....شما چن روزه خوب شدید؟چه علائمی داشتید؟
من برا سرفه های شوهرم کندر دم کردم با عسل خورد فقط یبار خورد و خوب شد البته اگه خواستی دم کنی تو یه ظرفی دم کن که بهش احتیاج نداشته باشی چون اصلا پاک نمیشه از ظرف
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
تهرانی برو پیش فریبز زحدیه یا بابک ترصدی ترصدی همه مریضاش کرونایی من بچم یک سال خورده ای بود بردمش تا بابامو صوهرم هممون خوب شدیم پزشک عم میه ولی دارو عالی مینویسه.به پسرت پیاز بده پیاز تند میسوزه دهنش ولی بزار بخوره سرفشو درست میکنه شک نکن.هندونه اینا نده.بچتم آبریزش داره پلارژین کیدز بده عالیه.شربت سیتریزین هست .منم الان ده روز بیشتر با بچم آبریزش داریم فقط.دکتر ببر
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم