2777
2789
عنوان

a b c d e f (did you want that i say u? be hamthis khial bash)

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 48 پست
😂😂😂😂خیلی جالبه که تو سایت بارداری اینهمه اطلاعات عمومیِ بالا هست

ما از جهنمیانیم😂😂

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
بی بلاوز😄 افرادی که تو تاپیک انلایننو چک کردم اسمت فان بود نمیدونم چرا گفتمش😂حس کردم همذات پنداری ...

آره دیگه

اصولا میگن اونی که به ما ن‌..یده بود

کلاغ ک.. دریده بود😂

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینستا تیک تاک چیه بچه بازیه، خودم کنسرت تو حموم خونمون میذارم💅 اوری بادیی بات یور داگگگگگگ یو کن آ ...

منظورم نحوه ی اشنایی بود😂

تو کنسرتای جهانی ببینمت سوتون سلطان

همیشه میخواستم بدونم خواهر داشتن چجوریه⁦◉‿◉⁩

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
الان اینو یه تعریف در نظر بگیرم یا چی:"))))

اره دیگه بذا موضوعو واست شرحه شرحه کنم

وقتی ی نفر میگه تو شبیه منی یعنی داره ازت تعریف میکنه

حالا چَرا؟ چون هر ادمی ی سبک زندگی داره یعنی انتخابش کرده و به خاطر این انتخابش کرده که از نظرش بهترین سبکه:)

آره دیگه اصولا میگن اونی که به ما ن‌..یده بود کلاغ ک.. دریده بود😂

😂😂😂😂😂😂

خیلی با این شعرای کوچک ولی پرمحتوا حال میکنم

ما ک رفتیم نگران ک،،، لق دگران

بادی بودو راهی داشت ایا باتو کاری داشت؟

بقیه شو حضور ذهن ندارم متاسفانه

اره دیگه بذا موضوعو واست شرحه شرحه کنم وقتی ی نفر میگه تو شبیه منی یعنی داره ازت تعریف میکنه حالا ...

مرسی از شرح موضوع:")))))) الان خیلی خوشحالم که یکی که شبیه منه-و معتقده من شبیهشم- ازم‌تعریف کرده💅 خب حالا چند سالته:"))) البته دیدم اونجا گفته بودی ۱۸، منم ۱۷. فقط بلد نیستم چجوری باید دوست شم، همین سوالو بلدم💕=)))😂

😂😂😂😂😂😂 خیلی با این شعرای کوچک ولی پرمحتوا حال میکنم ما ک رفتیم نگران ک،،، لق دگران بادی بود ...

آره ضرب المثلای ک.. دار خوبن

اسمم هم برگرفته از نصایح مادربزرگمه