2777
2789
عنوان

خواهرم بره جشن بچه جاری یا نره

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 73 پست

باید دید اون قصدش چی بوده، ممکنه فکر کرده خواهرتون از دیدنش ناراحت میشه. فکر احمقانه ایه، ولی بعضیا خیال میکنن این محبت و نشونه فهم و شعوره!!!

یه فامیل هم ما داشتیم بچش فوت کرد، چقدددر ناراحت شدیم، ولی همسرش گفت بهش زنگ نزنید، هیچ کس زنگ نزنه.

بعد با همه ما قطع رابطه کرد! کینه ندارم البته، هنوز ناراحتم برای اون اتفاق، ولی نمیدونم چرا باهامون خوب نشد دیگه.

در این مورد حق داره و بهش حق میدن چون بچش رو از دست داده و داغدارهمن قصد سرزنش ندارم اصلا ولی بعضیا ...

اخه مگه اون نیومد خواهرم تونست ضربه ای بهش بزنه که خواهرم نره اون بتونه ؟؟سیاست چی واسه کی؟؟هررجی سر زندگی خودشه اصلا مگه جاری ادم مهمیه که ازش بترسه براش سیاست بکار ببره

و بعدم من و خواهرم برای هم جون میدیم کلا همه چیزمون با مشورت همه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شک ندارم یه زن ترسو پنجاه ساله ای دیگم اینجا پیام نزار

من به زن ترسو پنجاه ساله

تو هم به دلیل پونزده ساله تو سری خور شوهر و خانواده که کینه هاتو میخوای سر خواهرت خالی کنی و به اسم دوستی و مشورت رابطشو خراب کنی

واقعا راست میگن هر چی سرت میاد از دلت میاد

من به زن ترسو پنجاه سالهتو هم به دلیل پونزده ساله تو سری خور شوهر و خانواده که کینه هاتو میخوای سر خ ...

من حداقل زورم میرسه دوتا فحش بدم تو اینقد تو سری خور و بدبختی که جاریت پوستتو بکنه میری از کو...میخوری

من حداقل زورم میرسه دوتا فحش بدم تو اینقد تو سری خور و بدبختی که جاریت پوستتو بکنه میری از کو...میخو ...

این که لیاقت شماست که از لحن حرف زدنت معلومه توی چه محیطی بزرگ شدی و با تربیتی و زیر دست چه آدمایی

اتفاقا رفتن یه سر به تاپیکات زدم فهمیدم چرا از خواهرت هم عقده داری

این که لیاقت شماست که از لحن حرف زدنت معلومه توی چه محیطی بزرگ شدی و با تربیتی و زیر دست چه آدماییات ...

بدبخت بیکاری دیگه یه پیرزن بیکااار که بلد نیست حرفم بزنه دست خودت نیست البته شعورت همینه