2777
2789

من میخوام برم یه هنری یاد بگیرم که درامد داشته باشه و خیلی استعداد دارم و سخت کوشم،هرکاری رو که بخوام یاد میگیرم و تا اخرش انجام میدم

حالا شما چه تجربه ای دارین؟خودتون یا اطرافیانتون چه شغل هنری رفتن و چه حرفه ای یاد گرفتن که درامد خوبی داره

لطفا تجربیات رو بگید نه از اینترنت

ممنون

تو آرزو کن! خدای قاصدک ها مهربان تر از تصور توست 

تا آخر انجام دادن خیلی آنچنان مهم نیست بالاخره همه یاد میگیرن

مهم اینه که اگر ی مدت کارت کساد شد باز ادامش بدی و نپری تو ی شاخه دیگه

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
تا آخر انجام دادن خیلی آنچنان مهم نیست بالاخره همه یاد میگیرن مهم اینه که اگر ی مدت کارت کساد شد با ...

ممنون عزیزم☺

منظور منم همین بود

اینکه دمدمی مزاج نیستم و هرروز دنبال یه چیز نمیرم

واسه همین میخوام یه انتخاب درست داشته باشم

تو آرزو کن! خدای قاصدک ها مهربان تر از تصور توست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم☺ منظور منم همین بود اینکه دمدمی مزاج نیستم و هرروز دنبال یه چیز نمیرم واسه همین میخوا ...

عالیه 

شغلای مربوط به آرایشگری تو زمان کم بازدهی خوبی داره و همیشه تقاضا داره به نسبت صنایع دستی و کارای تجسمی

موفق باشی

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

میای دوست شیم منم مشهدم تنهام

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍