2777
2789
عنوان

خواب های معنوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 39 پست
واسه منم بعدش شرایط سخت تر شده ولی من معتقدم قبل از سحر هوا به تاریک ترین نقطه خودش میرسه قطعا بعدش ...

مرسی عزیزم همچنین 

چی بگم که این روزا ناامیدترینم نه از رحمت خدا از خودم که خدا هم دوستم نداره و نمیخواد این گره باز کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم همچنین  چی بگم که این روزا ناامیدترینم نه از رحمت خدا از خودم که خدا هم دوستم نداره ...

اگه به قانون جذب اعتقاد داری واردش شو عالیه 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

واسه منم بعدش شرایط سخت تر شده ولی من معتقدم قبل از سحر هوا به تاریک ترین نقطه خودش میرسه قطعا بعدش ...

یه سوال 

ببین من همون چند ماه قبل که خواب دیدم انقدر خوابم واضح و شفاف و قشنگ بود که اصلن نمیفهمیدم خوابه عین واقعیت بود و حتی تو خواب هم خیلی حال خوبی داشتم از حل مشکلم 

تا بیدار میشدم با خودم میگفتم رویای صادقه بوده و تا کلی انرژی داشتم و میگفتم نیازی حتی به تعبیر نیست دقیقا همین خیر پیش میاد 

بعدش دیگه الان که ناامید شدم ازون خواب ها یجا دادم تعبیر کنن طرف برگشت گفت تعبیری ندارن با خودم میگم حتمن بلد نبوده وگرنه اون همه خواب قطعن بی تعبیر نیست 

حالا از طرفی دل نگران شدم نکنه اون طرف اینجوری گفت خواب هام اگ تعبیری هم داشتن از بین رفته باشه؟؟؟؟

یه سوال  ببین من همون چند ماه قبل که خواب دیدم انقدر خوابم واضح و شفاف و قشنگ بود که اصلن نمیف ...

نه اگه خوابت نشونه باشن با تعبیر هیچکس از بین نمیرن 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

نمیدونم چیه 

تو همین سایت این تاپیکو سرچ کن: تمام رموز قانون جذب کم کم پیش برو 

نه اگه خوابت نشونه باشن با تعبیر هیچکس از بین نمیرن 

اکثرن ساعت هاش هم تو اوج تعبیر بود یعنی از نیمه شب تا قبل اذان

یه بار یهو بیدار شدم ۲ نیمه شب بود

یبار که با خدا قهر کردم عمدن چند روز نماز صبح نخوندم اون خواب دیدم یهو بیدار شدم دیدم اذان صبح 

خدا یه نشونه برام فرستاد و سر اذان بیدارم کرد بدون زنگ ساعت یا صدا کردن کسی

اطرافیان هم همشون برام خواب دیدن اونام همش خواب حل مشکلم 

یکیشونم دقیقن تا از خواب بیدار شده دیده اذانه صبح  

اکثرن ساعت هاش هم تو اوج تعبیر بود یعنی از نیمه شب تا قبل اذان یه بار یهو بیدار شدم ۲ نیمه شب بود ...

همیشه خواباتو به خیر تعبیر کن. الهی هر چه زودتر به حاجتت برسی عزیزم

بله من نابینا هستم و خوابهایی دیدم و نشونه هایی دریافت کردم که یقین کردم بینا میشم به زودی.
خیلی برام دعا کنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خواهش میکنم گلم.اره به مدت چهل روز. نه کار خاصی نکردم فقط کنارش چله سوره یس هم داشتم البته ناگفته نم ...

منظورتون چله کریمیه هست؟
اگه اونه که از اول ماه ذی القعده که تولد حضرت معصومه هست شروع میشه تا دهم ماه ذی الحجه که عید قربان باشه.
اتفاقا منم خوندم و اتفاقای خوب افتاد.
میشه درخواست دوستی منم بپذیرین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منظورتون چله کریمیه هست؟ اگه اونه که از اول ماه ذی القعده که تولد حضرت معصومه هست شروع میشه تا دهم م ...

اره از اول ماه ذیقعده شروع میشه ولی بهش میگن کلیمیه مربوط به حضرت موسی هست و بهش میگن بهار چله.

چله کریمیه نشنیدم عزیزم.بله حتما

اره از اول ماه ذیقعده شروع میشه ولی بهش میگن کلیمیه مربوط به حضرت موسی هست و بهش میگن بهار چله. چله ...

جدی کلیمیه هست؟ فکر کردم کریمیه هست بخاطر اینکه با دهه کرامت شروع شده.

جدی کلیمیه هست؟ فکر کردم کریمیه هست بخاطر اینکه با دهه کرامت شروع شده.

آره کلیمیه هست سرچ کنید تو نت توضیح داده