2777
2789
عنوان

رفتن به خواب دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 2961 بازدید | 41 پست
چطوری اون کارو کردی ؟؟منمم میخااام😂 بگوو

باید قدرت ذهنی بالایی داشته باشی و اینکه ارامش زیاد

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 
قصد جسارت ندارم،ولی غیر قابل باوره،فقط اموات اونم با اجازه خدا وارد خواب زندهااامیشن

حرفهاتون کاملا درسته ولی این کار هم ثابت شدست

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصد جسارت ندارم،ولی غیر قابل باوره،فقط اموات اونم با اجازه خدا وارد خواب زندهااامیشن

من قبلا تحقیق کردم اولا این کار انقدر سخته.....بعد هم نیاز به تمرکز خیلی بالایی داره طوریکه اصلا صدا هم نباشه....انقدر هم خطرناکه اینکار ممکنه بمیری

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
خب حست میگه لباس من چه رنگیه

الان بگم غلط در بیاد😂سبز یا قرمز

تو اینجور چیزا نه ولی مثلا قبل هر اتفاق خوابشو میبینم یا کلا میتونم بگم قراره چی بشه

عزیزم من ته همه این داستانارو درآوردم تو اینکاره نیستی دخترخوب 😅😅

عجب😂

الان بگم غلط در بیاد😂سبز یا قرمز تو اینجور چیزا نه ولی مثلا قبل هر اتفاق خوابشو میبینم یا کلا میتو ...

وای دختر محشری سبزه😍👏👏👏👏👏👏

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
خب یکم کامل تر توضیح میدی ؟

خب ببین اول باید اروم اروم بشی و قدرت و تمرکز ذهنی بالا مثل کسایی که یوگا کار میکنن 

و بعد به کارت اطمینان داشته باشی ، تلقین کنی و حس بد نداشته باشی 

من اول با خودم گفتم که میخوام برم به خواب فلان کس ، بعد گفتم که این حرفا رو بهش بزنم و...

و بعد ارامش خیلی زیاد 

من اصلا ادم ارومی نیستم ولی موقع این کار به شدت اروم بودم طوری که این ارامش رو تا حالا حس نکرده بودم

من قبلا تحقیق کردم اولا این کار انقدر سخته.....بعد هم نیاز به تمرکز خیلی بالایی داره طوریکه اصلا صدا ...

خخخ پس مجبوری کار خطرناک کنی

قبول ما بد بودیم،شما از خوبیات بگو ما شرمنده شیم
وای دختر محشری سبزه😍👏👏👏👏👏👏

😅❤ولی واقعا مطمئنم به کارم چون قدرتش رو دارم 

اگر تونستم و فهمیدم به خواب اون شخص یا کس دیگه رفتم یه تاپیک دیگه میزنم و میگم