2777
2789
عنوان

رفتن به خواب دیگران

2771 بازدید | 41 پست

خب ، داستان از جایی شروع شد که برا اولین بار موقع خواب حس عجیبی داشتم

حسی مثل مرگ

و بعدا فهمیدم وارد خواب خواهرم شدم چون خواهرم از خواب پریده بود و میگفت روح منو دیده 

راجبش تحقیق کردم و فهمیدم میشه و حالا الان بعد از حدود یک سال دیشب خواستم وارد خواب یکی بشم

اول تپش قلب ، حس جدا شدن روح ، سنگینی ، بعد نور سفید دیدم و حرفامو زدم 

نمیخوام به خودش بگم یا ازش بپرسم چون اصلا منو نمیشناسه😬ولی میخوام بدونم کسی میدونه وارد خوابش شدم یا نه ؟ چون هیچی از خوابم یادم نمیاد 

لطفا کسی توهین نکنه ، متشکرم

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار میکنی ک اینطوری میشه؟

قدرتش رو دارم از اول ، حس ششم ، تله پاتی قوی

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 
ببخش نفهمیدم چی شد

میخوام بدونم وارد خواب کسی شدم یا نه

وارد خواب من شو .فردا میام میگم اومدی یا نه بعد متوجه میشی قبلی رو هم رفتی 😂

باید قیافت رو ببینم😂😂

قدرتش رو دارم از اول ، حس ششم ، تله پاتی قوی

خب حست میگه لباس من چه رنگیه

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
   من قبلا درباره ی اینکار تحقیق کردم لاقل یه دختر۱۷ساله نمیتونه اینکارو انجام بده....مگ ...

تونستم مطمئنم😅