سلام خانوما امروز روز بیستم دوره ام بود و دو تا جنین بلاست انتقال دارم دکترم بهم گفت ده روز دیگه بیا ازمایش ،به نظرتون خیلی زود نیست؟تازه من کلی بی بی چک گرفته بودم از روز دهم امتحان کنم ،کسی شرایط منو داشته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اتفاقا به دکترم گفتم گفت نیاری نیست به آمپول کلا اینجا آمپول نمیدن،میشه بپرسم هارین برای چی هست،، ...
هپارین برا غلضت خون هست تو نت اینجوری نوشته اینا میدن خون رسانی به رحم بهتر شه وای خوش به حالت المان زندگی میکنی تو داری تو ارزوی من زندگی میکنی ایشالله خدابهت دوتا نی نی خوشگل وتوپولی هم بده شادیات تکمیل شه
هپارین برا غلضت خون هست تو نت اینجوری نوشته اینا میدن خون رسانی به رحم بهتر شه وای خوش به حالت المان ...
همه جا آسمون خدا یه رنگه خواهر غربتم سختیای خودشو داره الان تو تنهاییام آنقدر سختمه ،اینجا مطمئن باش اونجایی نیست که تو خیالاتته بهتر از شرایط ایران هست ولی 😪