2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ته بیبی یه هاله هست انگار

ته بیبی ک فایدن ندارن...مگه ته بی بی حرف انگلیسیه هست....منم تهش ی هاله دیدم ولی فک کنم توهم زدم🤣

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)
نه دیگه حرف T همون قسمت اخرشه که کمرنگه 

من اون ته ته منظورمه هااا

..وسطش ن...حرف Tمگ وسط نیست تقریبا...درهرصورت بن نظرم چند روز‌دیگ بزنه مسخص‌میشه...

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)
من اون ته ته منظورمه هااا ..وسطش ن...حرف Tمگ وسط نیست تقریبا...درهرصورت بن نظرم چند روز‌دیگ بزنه مس ...

میدونم رو عکس بزن این بیبی چک حرف T اخرشه 😐 اخه زورم میاد باز ۲۰ تومن پول بیبی چک بدم 🥴🥴🥴

میدونم رو عکس بزن این بیبی چک حرف T اخرشه 😐 اخه زورم میاد باز ۲۰ تومن پول بیبی چک بدم 🥴🥴🥴

اووووچ گرون میخرییییی....دونن ای۷تومنه ک ....با اون ۲۰تومن سه تا باید بهت بدن...بیین اگ تو اقدامی و منتظری...منتظر نباش...فقط استرس میگیری و نیچی به هیچی...دنبلله هاله ماله هم نباش..من ک دوسال اقدام بودم فقط سه ماه اول‌زدم دیگ هم نزدم..تا ی خط میشد مینداختم دیک اینکه چک کنم بعدش ک خط انداخته و ننداختن و ...ول‌میکردم .دفه اخر بعد ده روز‌زدم دوخط پررنگ به ثانیه نکشید افتاد...تو هم صبرکن