2777
2789

من حتی نیم میلی متر هم ناخنام بلند نمیشد

یکی از دوستامم مثل من بود بعد چند وقت دیدمش انقدر ناخناش بلند شده بود سوهان کشیده بود خیلی خوشگله شده بود

پرسیدم چیکار کردی گفت یه نفر بهش گفته قطره روغن گل بنفشه از عطاری بگیر هر شب بزن 

من یه هفته زدم دیدم خیلی بلند شدن دیگه میزنم همش 

😍😍😍

قطره رو از عطاری خریدم ۱۲ تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکلم حاد تره 

رفتم ناخون کاشتم 

دو هفته بعد کاشت دیدم ناخونم بلند شده و اون ژل از ناخون خودم جدا شد و افتاد

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 
بخدا  منم فکر میکردم مثل بقیه راهکار های خونگی چند ماه طول میکشه ولی بعد یه هفته بلند شدن  ...

ببیتم ناخن هاتوووو

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
ناخنات بلند موند؟

ناخونام میشکنه

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 
ببخشید اول منظور تو نفهمیدم شاید کاشتش خوب نبوده وگرنه بعد دو هفته که نباید بیوفته 

چرا نمیزاری ببینم ناخنتوووووو

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟