2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر به من پنتوپرازول داده بود ناشتا روزی یکی بخورم , فاموتیدین هم بعد هر وعده عذایی , بهتره بری دکت ...

نمی‌دونم من پارسال آندوسکوپی کردم از اون موقع معدم خیلی حساس شده صبح معده درد شدم شبم که صد در صد معده درد میشم بیشتر قسمت لوزالمعده امه

16 سالمه ضرر نداره؟ دلیلش چیه اخه

من که زخم معده و رفلاکس دارم ولی قبل از اینکه بفهمم میخوردم. برو داروخانه بپرس مطمئن تر بشی

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
16 سالمه ضرر نداره؟ دلیلش چیه اخه

یه مدت چای، قهوه، چیز شیرین، غذای ادویه دار، سرخ کردنی، ترشیجات نخور. بعد غذات تا یه ساعت آب نخور. همچنین وسط غذا. فاصله بین شام تا خوابیدن 2 ساعت باشه. بعد غذا دراز نکش،. من اینجوری بهتر شدم

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
یه مدت چای، قهوه، چیز شیرین، غذای ادویه دار، سرخ کردنی، ترشیجات نخور. بعد غذات تا یه ساعت آب نخور. ه ...

دلیلش چیه صبح تو مدرسه داشتم میمیرم درحالی که فقط دو لقمه واسه اینکه ضعف نکنم خوردم

دلیلش چیه صبح تو مدرسه داشتم میمیرم درحالی که فقط دو لقمه واسه اینکه ضعف نکنم خوردم

والا چی بگم هرکس یه جوره. من از صبحانه نخوردن زخم معده گرفتم خودمو زیاد گرسنه نگه می‌داشتم. استرس هم کمک کرد که بدتر شم. عادت های بد غذایی هم دلیلش بود. از وقتی صبحانه میخورم بهترم و پرهیزات. صبح ها هم ناشتا پنتوپرازول میخورم شبم فاموتیدین. 

والا چی بگم هرکس یه جوره. من از صبحانه نخوردن زخم معده گرفتم خودمو زیاد گرسنه نگه می‌داشتم. استرس هم ...

دوست عزیز چندساله این دوتا قرص را میخورید دز چند مخصوصا فاموتیدین دز چند 

دوست عزیز چندساله این دوتا قرص را میخورید دز چند مخصوصا فاموتیدین دز چند 

والا فکر کنم الان 3 ماهه. جفتشون دز 40. ولی این ماه نوبت گرفتم باز باید برم 

دوست عزیز بعد تو این سه ماه بهتر شدید یا نه  تا چندمدت باید بخورم  فاموتیدین مال چه شرکت ...

بهتر شدم ولی یه مقدار دور شدم از پرهیزات چند روز باز اذیت میکنه. الان هم نمیتونم خوب بخوابم. خوابم میاد ولی اسید معدم ته گلومه،خیلی اذیتم. راستش شرکتش فرقی نداره که