2777
2789

دوتا سوال دارم 

۱ . اینکه میگن کسی که دختر بارداره صورتش ورم میکنه و زشت میشه و کسی ک پسر بارداره ورمی صورتش نمیکنه و خوشگل میشه چقدر واقعیت داره ؟ کسی هست مثال نقضش باشه یا دیده باشه ؟ 

۲. و فرم شکم نشون دهنده ی جنسیته؟ مثلا میگن شکمی ک تیزه پسره شکمی ک گرده دختره ؟

ممنون میشم اگر کسی خودش تجربه داره یل تو آشناها دیده نظرشو بگه 😍

اولی من دخترخالم عین ماه شد دوره حاملگیش؛بچه اش دختر بود 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بقیه رو نمیدونم ولی طرف ما هرکی پسر باردار میشه پوستش صاف میشه و چشاش گرد تر در کل خوشگل تر میشه هرکی هم دختر باردار بوده پوستش تیره میشه و لک میاره مخصوصا پیشونی و دستا

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..

من باردار نشدم 

ولی زنداداشم پسر باردار بود خیلی ورقلمبیده شده بود خیلی زشت بود

الان اون یکی زنداداشم دختر بارداره خیلی ورم کرده 

بنظرم بستگی ب خود استایل طرف داره 

استایل استخونی باشه بدن زیاد ورم نداره

اگه استایل گوشتی باشه بدن خیلی ورم میکنه

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...

ورم شاید همه بکنن ولی آره مادری که بچه تو شکمش پسره خوشگلتره من دیدم ودخترباشه زشت‌تر درسته در مورد شکم هم معمولا همین طوره ولی من خودم بچه ام دختر بود اما شکمم تیز و بالا بود که همه میگفتن بچه ات پسره میگفتم سونو گفته دختره همه میگفتن نه اشتباه کرده اما درست بود و بچه ام دختر بود در مورد شکم شاید درست نباشه چون خودم تجربه کردم

من سر پسرم همه میگفتن خوشگلتر شدی ولی سر دخترم تغییری نکردم شکم هم اگه بالای شکمت بیشتر باشه دختره میگن دخترا خودشون رو قسمت بالای شکم جمع میکنن اما پسرا مخالفشه

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤

من سر دختر اولم ورم داشتم .ولی سر این دخترم همه میگفتن پسره چون هم ورم نداشتم هم میگفتن خوشگل تر شدم و پوستم وا شده و شکمم هم تیز بود یعنی همه میگفتن پسر ولی دختر بود و هست☺️

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید