2777
2789
عنوان

اضافه کردن وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 33 پست
درس و ول کن برو یه هنر یاد بگیر من فوق لیسانسم این مملکت به درد درس خوندن نمیخوره برو یه حرفه یاد بگ ...

بدبختی همینه دیگه..هر چقدرم بخونی باز ب جایی نمی‌رسه..چهار سال کنکور تجربی دادم هیچی نشد امسال تصمیم گرفتم انسانی بخونم بلکه فرهنگیان قبول شم اونم ک باز طرح جدید گذاشتن برا کنکور

چیکار میکنه چاق میکنه؟بدمزه نمیشه؟

میگن که چاق میکنه خودمم تازه میخوام شروع کنم  من یه مدت جوانه گندم با عصاره مالت خودم خیلی چاق شده بودم ولی چون بیشتر بدنم چاق شد دیگه ادامه ندادم برا کسی که بخواد بدنش چاق بشه خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختی همینه دیگه..هر چقدرم بخونی باز ب جایی نمی‌رسه..چهار سال کنکور تجربی دادم هیچی نشد امسال تصمیم ...

فرهنگیان قبول بشی فکر کردی راحت قبولت میکنن بدون تجربه کاری فکر کردی حقوق بالایی داره من اگه عقل داشتم همون موقع ها تمام هزینه هایی که واسه درس کردم رو میدادم یه هنری یاد میگرفتم به خدا الان ماشین خارجی زیر پام بود این آرایشگرا رو میبینی از یه معلم پولدارتر هستن

فرهنگیان قبول بشی فکر کردی راحت قبولت میکنن بدون تجربه کاری فکر کردی حقوق بالایی داره من اگه عقل داش ...

بله من دوماه پیش عروسیم بود فقط چهارتومن هزینه آرایشم بدون لباس شد

وااای حتما اولش هم شکم میاد جلوو🥴 پودر عصاره مالت با گندم رو خالی میخوردی؟

اتفاقاً با اینکه دو بار زایمان هم داشتم شکم نیاوردم البته برا هر بدنی متفاوته برا شمارو نمیدونم  با ماست بعد ناهار و شام یه قاشق رو قاطی ماست میکردم میخوردم