2777
2789

بیا لپای من واسه تو😑😂😂😂😂والا

چاق نیستم اصلا ولی گونه هام پره همه میگن قشنگه خودم خوشم نمیاد😐

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشهد نیستم

خودم و خیلی از نزدیکانم زدیم

گوله گوله نشد

ولی برا من خیلی زود جذب شد چون خیلی بعد شیردهی لاغرشدم چربی شکمم بیشتر خون ابه بود

ولی خییییلی راضی بودم

صورتم خیلی باطراوت شد

بقیه نزدیکانم چربیشون بادوام بود گوله نشد و عالی عالی

تو انتخاب دکترت خیلی دقت کن ک مهارت داشته باشه و حداقل هرهفته چندتا چربی انجام میده و حرفه ای شده

من از شکم گرفتم با اینکه خییییلی ترسو و ضعیف شدم،شکلات تو دهنم چذاشتم ک قندم نیافته و تو دستم پره ابنبات بود!!!ولی اصصصصلن درد نداشت اصلن 

نه خونریزی نه هیچی

فقط تا دوهفته صورتم ورم داشت

بعد کم کم جاافتاد خوب شد

من سوخت وساز بدنم بالاس و ژل و چربی و...زود میسوزونم

باردارشدم و دیگه ترمیم نرفتم

تزریق ژل میگن ممکنه نسازه به بدن ..نمیدونم .

چربی هیچ عوارضی نداره

فقط پیش دکتر خوب برو ک بدونه ذرات چربیتو باید ب چه اندازه ای از صافی رد کنه و تزریق کنه و خوش حالت برات بزنه

همه عمل ها بلاخره عوارض دارن

الکی نترس

اولش بگو زیاد تزریق نکنه برات ک یهو ماهی بادی بشی

چربی هرچی داری بگو برات بکشه ولی تزریق نکن

نگهدار تو فریزر بعد ک ورم صورتت رفت بعد چندماه برو دوباره ترمیم ک هم ب اندازه تزریق بشه هم خوش حالت