2777
2789
عنوان

اسم من این همه مسخره کردن داره؟!😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس شما هم پیشنهادی نده که به شما مربوط نیست! من سوالم این بود که شنیدید یا نه

گایا جان خودت داری میگی پیشنهاد، مجبور نیستی که این کار رو بکنی

بعدشم اگه اسمت رو دوس داری دیگه نباید برات فرقی داشته باشه که شنیدیم یا نه

من نشدیم گایا جان 

ولی چون دو حرف اسم خودم رو داره  ت اسمت ی دقیقه واسم آشنا اومد و گفتم چ ب هم شبیهن😅قشنگه عزیزم..❤️

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
گایا جان خودت داری میگی پیشنهاد، مجبور نیستی که این کار رو بکنی بعدشم اگه اسمت رو دوس داری دیگه نبا ...

نه اتفاقا

برام جالب بود

چون فهمیدم چند نفر اسمشون همین نام هست 

عزیزم دیدم شما پرستارید ی سوال دارم💙🍇

من هدفم داروعه اگ نیارم میرم مامایی

حالا ی سوال داشتم .

میگم توی بیمارستان شماها ماما ها شیفتاشون بیشتر و خسته کننده تره یا پرستارا؟ 

اها ی چیز مسخره ایم ک ذهنمو درگیر کرده اینه ک میتونن ناخون بکارن؟ 😂🤦🏼‍♀️گیر نمیدن بهشون؟ 

در کل ماماهایی ک میشناسین راضین از کارشون؟ 

ببخشیدا🤭

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

عزیزم دیدم شما پرستارید ی سوال دارم💙🍇 من هدفم داروعه اگ نیارم میرم مامایی حالا ی سوال داشتم . ...

سلام عزیزم

من خیلی درمورد مامایی اطلاع ندارم

یه دوست قدیمی ماما هم دارم که سال به سال نمیبنمش

درمورد تعداد شیفت نمیدونم اما خب احساس میکنم ماما ها باید اعصاب خیلی بیشتری داشته باشن

صدای بچه،استرس افرادی که میخوان زایمان کنن،زایمان طبیعی که بیشتر مواقع پزشک نمیاد و میوفته رو کول ماما و اون استرس و...به نظرم سخت تر هست

من خودم به شخصه با محیط بخش زنان کنار نمیومدم 

توش رقابت خیلی زیاده(چون همگی خانم هستن)

درمورد کاشت ناخن هم بستگی به بیمارستان داره

اکثر بیمارستان های خصوصی اجازه میدن 

اما بیمارستان دولتی اصلا

سلام عزیزم من خیلی درمورد مامایی اطلاع ندارم یه دوست قدیمی ماما هم دارم که سال به سال نمیبنمش درم ...

عه😢خب رقابت ک خوبه🤔

اها بعد ی چی دیگ:/

ی یونی فرم سبز هست ک ماما ها میپوشن، ی کفش سفید کالج ماننده مزخرف هم داره ...اونو همه باید بپوشن؟ 🤕

دغدغه هام خیلی مسخرن شرمنده ها😂🤦🏼‍♀️وقتتونم میگیرم...💔

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

عه😢خب رقابت ک خوبه🤔 اها بعد ی چی دیگ:/ ی یونی فرم سبز هست ک ماما ها میپوشن، ی کفش سفید کالج مانن ...

نه دیگه اون رقابتی که فکر میکنی منظورم نیست😂

رقابتی که زیر اب زنی داره 

همه جا فرم ها یکسان نیست عزیزم

نه بابا راحت باش

نه دیگه اون رقابتی که فکر میکنی منظورم نیست😂 رقابتی که زیر اب زنی داره  همه جا فرم ها یکسان ...

اهان🤕اخه شنیدم یکی میگف خصوصیا میتونی نپوشی

درکل بنظر شما پرستاری طاقت فرسا تر و خسته کننده تره واسه ی خانوم یا مامایی؟ 😬