2777
2789

یا تو اطرافیانتون ندارین؟

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩

سهمیه چطوریه؟

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم تاثیری داشته باشه ۵ درصد

تاثیر ک داره اگ نداش استفاده نمیکردن

میشه بگین

چیرو بگم ؟! یکی بود پرستاری آورد ...یکی دیگه پزشکی ..خیلی ها سهمیه ۵ درصد بودن قبول شدن برادر خودم هم ۵ درصد بود قبول شد ..راستش زیاد فرقی نداره درسته رتبه خوبی میده ولی برای قبول شدن رتبه های پایین تری نسبت به سهمیه مناطق می‌خوان

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
خیلی عاروم دیدم  بدون سهمیه واشناهم ندارن بچه هاش دکتراستاددانشگاهن همه بچه هاش

حالا موضوعه تاپیک درمورده سهمیه بود

چیرو بگم ؟! یکی بود پرستاری آورد ...یکی دیگه پزشکی ..خیلی ها سهمیه ۵ درصد بودن قبول شدن برادر خودم ه ...

ممنون❤️🌹

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

خیلی کم کسی زرنگ باشه به اینا نیازنداره خیلی هادیدم سهمیه دارن بیکارن

اها

چیرو بگم ؟! یکی بود پرستاری آورد ...یکی دیگه پزشکی ..خیلی ها سهمیه ۵ درصد بودن قبول شدن برادر خودم ه ...

اوه ینی اینقد تاثیر داره 😑😕

اره خیلی تاثیر داره برادر خودم با 5 درصد که مال منطقه 3 بود قبول شد

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس