2777
2789
عنوان

کلومفین خورده هاش بیان لطفا

291 بازدید | 24 پست

سلام 

خانمها من از فردا که پنجم پریودیم هس تا ۵ روز بایدکلومفین بخورم

حالا دیروز فهمیدم کرونا دارم

تا ثیر میذاره روش؟

دسترسی به دکترم ندارم😷

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

نمیدونم  من قبلنا که. خوردم کرونا نبود

لعنت به ک ونا همه چیو بهم ریخت

شماباردارشدی باخوردنش؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من برا پسر خوردم چون دوست داشتم. بچه اولم پسر باشه

چه عالی

خداحفظش کنه😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم این ماه ازروز پنجم پریو تا نهم روزی دوتا خوردم اقدام داشتم دیروز موعدم بوده هنوز نشدم چهاروز پیش بیبی چک منفی شد حالا نمیدونم عوارض قرصهاست شاید میترسم کیست شده باشه کلافه شدم از بلاتکلیفی 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
منم این ماه ازروز پنجم پریو تا نهم روزی دوتا خوردم اقدام داشتم دیروز موعدم بوده هنوز نشدم چهاروز پیش ...

انشالله باردار میشی گاهی بایک دوره نمیشه

فکر کنم چند روز دیگه بایدبذاری بی بی چک رو

مگه سونو وپاپ اسمیر واینا نرفتی؟براتست کیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله باردار میشی گاهی بایک دوره نمیشه فکر کنم چند روز دیگه بایدبذاری بی بی چک رو مگه سونو وپاپ ...

ماه پیش سونو دادم کیست نداشتم میگم شاید قرصهای که خوردم کیست داده 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
ماه پیش سونو دادم کیست نداشتم میگم شاید قرصهای که خوردم کیست داده 

گمون نکنم بایک دوره

انشالله که باردار میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گمون نکنم بایک دوره انشالله که باردار میشی

ممنون توکل به خدا 

بله من برا پسر خوردم چون دوست داشتم. بچه اولم پسر باشه

سلام عزیزم.بیخشیدمیشه چندتاسوال ازت بپرسم وراهنماییم کنی؟

چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏