2777
2789

دکتر من بهم گفت لبنیات نخورم

فقط ماست اونم توش پودر گل سرخ یا نعنا بریزم

آب هویج و آب سیب زیاد بخور

مایعات 

سوپ

بلدرچین برای ضعف خوبه 

موز برای معده خوبه

اینا رو دکترم گفت بخورم

قرص و ویتامین هم که دکتر تجویز میکنه 

زینک رو حتما بخور 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

شیر ماست زیاد استفاده نکن 

مایعات زیاد بخور آب سیب آب هویچ عالیه 

.گوشت گوسفند هم توسوپ بریز هم تو شیشه کن خیلی مقویه 

دیگه باید تقویت بشی میوه زیاد بخور سوپ ... نگران نباش این اومیگرون خیلی ضعیفه  زود خوب میشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر من بهم گفت لبنیات نخورم فقط ماست اونم توش پودر گل سرخ یا نعنا بریزم آب هویج و آب سیب زیاد بخو ...

من فرصت نکردم دکتر برم چون نمیتونم رانندگی کنم. قرصایی که براتون نوشته بودن چی بود؟

من فرصت نکردم دکتر برم چون نمیتونم رانندگی کنم. قرصایی که براتون نوشته بودن چی بود؟

ویتامین سی و بی، زینک

یه ویتامین بود مخصوص خانم ها بود

شربت گیاهی برای گلو درد

استامینوفن 

ناپروکسن 

یه قرص بود که مکیدنی زیر زبون بود اسمشو یادم نیست اما دکتر برای اینکه مشکل تفسی برام ایجاد نشه بهم داده بود

آمپول و سرم تقویتی

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

اب عسل و لیمو ترش من دوران مریضیم میخوردم 

ان شاءالله هر چه زودتر سلامتی تون رو به دست بیارید