2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنبلی داری؟ فولیکولت چندهست؟ شوهرت چی مشکل نداره؟ پری شدی الان یان؟

قبلا تنبلی داشتم چند ماه پیش تاریخی که برای سونو رفتم یه هفته از تاخیر پریودم گذشته بود که فولیکول ۲۰ داشتم نمیدونم خوبه برای اون تازیخ یا نه.من پریودام چند سال پیش خیلی نامنظم بود ولی ۱ساله خیلی منظم شده بود تا وقت اقدام و واکسن که بهم ریخت،ولی این دو ماه اخرو پریود شدم ولی نتیجه نگرفتم از امپول و لتروزول

قبلا تنبلی داشتم چند ماه پیش تاریخی که برای سونو رفتم یه هفته از تاخیر پریودم گذشته بود که فولی ...

شوهرت مشکل نداره😐؟؟

فلیکولت ک خیلی خوبه این وسط یادرست اقدام نکردی یاشوهرت هم مشکل داره

قبلا تنبلی داشتم چند ماه پیش تاریخی که برای سونو رفتم یه هفته از تاخیر پریودم گذشته بود که فولی ...

ماه پیش دارومصرف کردی یان.

کرونا چی گرفتیدچون کروناوواکسنش اسپرمردوضعیف میکنه زن هم تنبلی داشته باشع هم ضعیف میکنه.

کی چجوری اقدامتوکردی

شوهرت مشکل نداره😐؟؟ فلیکولت ک خیلی خوبه این وسط یادرست اقدام نکردی یاشوهرت هم مشکل داره

نه اون مشکلی نداره میگم شاید تنبلی دارم چون اون ماه کلا پریود نشدم بعد از یه هفته رفتم سونو تا فولی ۲۰ داشتم.معمولا فولی ۲۰ رو اونایی که ۱۴ سیکلشون هستن یا ۱۵ دارن

ماه پیش دارومصرف کردی یان. کرونا چی گرفتیدچون کروناوواکسنش اسپرمردوضعیف میکنه زن هم تنبلی داشته باش ...

ماه پیش از سوم پریودم تا ۵ روز لتروزول خوردم بعد ۱۳ سیکلم رفتم امپول hcg زدم و فردا شبش اقدام کردم دیگه بعد از اون شوهرم نبود به دکترم گفتم گفت روز مهمش همون فرداش بوده عیب نداره.کرونا اصلا نگرفتیم تا الان

نه اون مشکلی نداره میگم شاید تنبلی دارم چون اون ماه کلا پریود نشدم بعد از یه هفته رفتم سونو تا فولی ...

تنبلی درمان نداره کنترل داره.

بدش وقتی اقدامی بایدهرماه دارویاسنوبری.

اقدام هم بداز۱۲ زوزپریودی بایدانجام بدی یک شب درمیون توداروهای ک خوردی مال ماه های پیشه بایدهرچی دگترت میگه انجام بدی وبه موقع دگتر وسنوبری

تنبلی درمان نداره کنترل داره. بدش وقتی اقدامی بایدهرماه دارویاسنوبری. اقدام هم بداز۱۲ زوزپریودی با ...

همون دیگه دکترم اصلا هیچی نمیگه سونو برو.بهش گفتک بنویسه گفت نمیخواد سیزدهمین روز امپولو بزن 

همون دیگه دکترم اصلا هیچی نمیگه سونو برو.بهش گفتک بنویسه گفت نمیخواد سیزدهمین روز امپولو بزن 

الان همین ماه بایدامپول بزنی؟اگ زدی ک بایدشوهرت باشه تایک شب درمیون اقدام کنی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز