2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 4644 بازدید | 25 پست
خواهش میکنم..منو چندتا از دوستام یادمه ثبت نام کردیم برای اونا پیامک اند برای ما نیامده خیلی ناراحت ...

ما هم نه خونه ونه زمین هیچی بنام مون نیست نمی‌دونم پس چرا پیامک نمیاد. البته ما خودمون ثبت‌نام کردیم کافینت نرفتیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره حضوری برید ...باید فرم کنید و امضا کنید تعهد بدید از امکانات دولتی مثل مسکن مهر و زمین و وام مسک ...

خدا خیرت بده اگه تا آخر هفته جوابی نیاد میرم اداره راه. 

سایت یاسیستم اینترنتی  نداره که دیگه حضوری نریم اداره همونجادرخواست بررسی دوباره بزنیم؟

نه نداره اخه به من گفتن برو تو سایت اعتراص بزار بعد رفتم نداشت دیگه گفتن بیا همین جا حضوری ...تازه ما رفتیم انقدر شلوغ بود خیلی ها امده بودن برای درست کردن همین مورد شما نیستید

خدا خیرت بده اگه تا آخر هفته جوابی نیاد میرم اداره راه.  

فدات عزیزم....به نظر من صبر نکن یه وقت دیدی مهلت همین هم تمام میشه ها پاشو امروز برو حداقل فرم هاش رو بگیر بیار باید پر کنید هم خودت هم شوهرت فردا ببر تحویل بده

انشالله....خدا کنه برا هممون  درست بشه وگرنه با این قیمت ها فکر  نکنم ما که خونه دار بشیم

خدا خودش درست کنه نه بابا ما که اصلا نمی‌تونیم بخریم کاش میشد یک زمین خالی بخریم کم کم خونه رو میساختیم حتی زمین خالی هم نمیشه خرید