2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من می خوام برم ا یو دی بزارم    خوب هست؟   شما مشکلی باهاش نداشتین؟

آیودی عالیه، جلوی ورود اسپرم به تخمت را میگیره، اسی هم اشتباه کرده برش داشته ، تو این گرونی و بدبختی بچه میخواد چیکا!

آیودی عالیه، جلوی ورود اسپرم به تخمت را میگیره، اسی هم اشتباه کرده برش داشته ، تو این گرونی و بدبختی ...

من بچه دوم آوردم الان تو خرج خودمون موندیم  دقیقا یک هفته آخر ماه هست و الان یخچالمون خالیه!!   حقوقش رو هم دیر می دن   شرکتشون می گه پول نداریم!!!!   

من بچه دوم آوردم الان تو خرج خودمون موندیم  دقیقا یک هفته آخر ماه هست و الان یخچالمون خالیه!!&n ...

اسی نگا آدم فضایی ها هم از گرونی و بدبختی در عذاب هستن، تو را به جدت قسم اون آیودی را برگردون سر جاش!

من می خوام برم ا یو دی بزارم    خوب هست؟   شما مشکلی باهاش نداشتین؟

دوسال و نیم داشتم نه خونریزی نداشتم ولی دفعه آخر رفتم چکاب دستگاه تو بدنم شکسته شده بود دکتر دراورد

چی می شه که می شکنه؟  به خاطر کیفیت بد دستگاه هست؟ یا مثلا اندازه اش بزرگ بوده؟

نمیدونم چرا شکسته بود آمریکایی بود دویست و پنجاه دوسال پیش تو مطب گذاشتم الان نمیدونم چقدر میشه هزینه اش