2777
2789
اتفاقا هر دو تو سن حساس و کشف کردن هستن 

درسته ممکنه کنجکاو باشن ولی شما حساسیتتون دیگ خیلیی زیاده

باید حواستون باشه اما انقدر حساسیت نیاز نیست

من حس میکنم شما زیادی نگرانی قشنگم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

درسته ممکنه کنجکاو باشن ولی شما حساسیتتون دیگ خیلیی زیاده باید حواستون باشه اما انقدر حساسیت نیاز ن ...

اینکه اجازه ندیم دختر و پسری ک تو سن حساس کنجکاوی هستن کنار هم به تنهایی بخوابن حساسیته؟؟؟؟اینو من نمیگمااااا سنی هست ک روانشناسا میگن...

حرف من نگرانی زیادی رو نشون نمیده آگاهی دادم همین...

بنظرم شما خیلی ریلکسین😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من با پسر خالم تا ۹شالگی میرفتم حموم باهاش بازی می‌کردم 😐😂

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
به هیچ عنوان روی یک تخت نخوابن اون خارج بوده و دیدش بازتره 

والا خیلییی رفتارهاش بچگانست

البته من خودمم دوست ندارم خیلی به بچم سخت بگیرم و مذهبی زیاد نیستم

فقط یه سری اصول اخلاقی رعایت میکنم

عزیزم تنها نخوابیدن کههه منم کنارشون رو همون تخت خوابیدم

میدونم گلم من جواب یه خانم دیگه رو دادم ک گفتن خیلی حساسی😊وگرنه ما باهم صحبت کردیم و شما هم کار درست رو خودتون انجام دادین❤