2777
2789

عزیزان من امشب بلاخره موفق شدم جای خواب دخترم جدا کنم 

دخترم ۵ سالشه و ی بچه ۱۰ ماهه هم دارم 

بخدا عین این ده ماه رو وسط دوتا بچه خوابیدم و لِه شدم. من عادت دارم جای خوابم آزاد باشه، کمر درد دارم باید چند بار این ور اونور بشم اما شوهرم میگه بچه ها باید پیش خودمون بخوابن برای همین تا حالا نمیذاشت دخترم و جدا کنیم . ردیفی همه قطاری میخوابیدیم😐  دخترمم بین من و پدرش میخوابید، همسرم دوست داره دخترم پیشش بخوابه و دخترم دوست داره پیش من بخوابه بخاطر همین از اول بین من و همسرم قرار گرفت  . که من متنفرررر بووودم از اینکاااررررر در حد مرگ 

بارها و بارها و بارها سر این موضوع با همسرم بحث کردم که من سختمه جدا میخوابیم و بچه بینمونه 

دیدم فایده نداره دیگه تحمل کردم 

بعد از بچه دوم ، گفتم پس بچه ها پایین تخت بخوابن ماروی تخت بخوابیم من واقعا کمرم داغون میشه بین بچه ها . و اینم تو پرانتز بگم مثلا تو تایم هفت هشت روز پریودیم حتی یکبارم همسرم نمیومد بگه حالا که مثلا رابطه جن سی نداریم بیام کمرتو ماساز بدم یا هرچی 

فکر کنید هفت هشت روز تو تایم پریودی ما بدون هیچ تماسی بودیم که این مسائل واقعا برام اذیت کننده است . با صحبت نتونستم حلش کنم 

گفتم حداقل بچه رو از وسط بردارم شاید یک قدم برای از بین بردن این فاصله  باشه که بین ما افتاده 

حالا امشب بعد دو سه ماه که دارم دخترمو مستقل میکنم و ذهنشو آماده میکنم برای جدا کردن جای خوابش ، تو اتاق خودش خوابوندم 

همسرم کلی اعصبانی شد 

گفت تو بین همه جدایی میندازی 

گفتم بین کی جدایی انداختم ؟ من برای حل جدایی اینکارو میکنم علاوه بر اینکه بچه هم بزرگ شده . باید مستقل بشه 

میگه تو دوست داری جدا بخوابی بخواب از فردا شب خودم باهاش میخوابم 

من درک میکنم که بچشو ، بلاخره منم قلبم گرفت دخترم ازمون جدا میخوابه 

اما مرحله ایی از رشدشه که باید صورت بگیره 

نمیدونم 

خیلی ناراحتم از حرفای شوهرم .همیشه بیشترین زحمت و نیکشم سعی میکنم مطالعه کنم بهترین رفتارو داشته باشم اما همسرم همیشه بهم فقط عداب وجدان میده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۵ نفریم هممون قطاری میخوابیم با اینکه اتاقم داریم . دیگه عادت کردیم

خداییش سخت نیست ؟ ما از اول بچه هم که بودیم تو اتاق شخصی میخوابیدیم  اما همسرم نه .میگه ما یه عمر پیش پدرمادرمون خوابیدیم 

خیلی هم مستقلیم 

اتفاقی هم نیوفتاده

نمیدونم 

الان دو دل شدم 

بهترین کارو میکنیع عزیرم 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
خیلی کار خوبی کردی که جداش کردی در واقع خیلی زودتر باید اینکارو میکردی هم برای دخترت خوبه هم خودتون

ممنونم که روحیه دادی عزیزم

همسرم که یجور رفتار میکنه انگار من نامردی تناردیه هستم 

مگه رابطتون باهمسرتونمشکل داره؟یعنی رابطتون سرده یا همسرتون سرده؟🤔

اگه اینطور نباشه خیلی راحت میتونید به زبون بگیرینش.

بعد بگید مثلا هفته ای یه شب دوشب دخترتون هم کنارتون بخوابه بقیه شبا تو اتاق خودش

مگه رابطتون باهمسرتونمشکل داره؟یعنی رابطتون سرده یا همسرتون سرده؟🤔 اگه اینطور نباشه خیلی راحت میتو ...

سرد که نمیدونم واقعا میشه گفت سرد یا نه .مثلا من خیلی تمایل داشتم شبها کنار همسرم بخوابم ولی همسرم نه .نه اینکه از روی سردی یا دعوا باشه کلا بیخیاله .یا بیشتر تمایل داره دخترمون بینمون بخوابه که من خوشم نمیاد . 

باهاش حرفم میزنم میگم مثلا من واقعا نیاز دارم شبها حداقل که بچه ها خوابن در ارامش کنار هم باشیم .  میگه من همینقدر توجه و محبت از دستم برمیاد بیشتر نمیتونم . بلد نیستم تمایلم ندارم یاد بگیرم 

🤕🤕🤕خب شما بیشتر بهش توجه و محبت کن شاید خوشش بیاد😀

😁😁😁😁😀😀😀😀

بچه رو بردم اتاق خودش خوابوندم که بیای پیشش باهم بخوااابیمممم 

که با حرفاش کرک و پرم ریخت