2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی

237 بازدید | 20 پست

پسرم کلاس اوله، خیلی پسر آروم و مودبیه، غیر انتفایی میره، امروز وقتی اومد خونه ، تعریف کرد یکی از بچه ها پرتش کرده زمین بعد سرش و گرفته کوبیده زمین، میگفت سرم درد میکنه، به معلم ریاضی گفتم هیچی نگفته، خیلی اعصابم بهم ریخت گفتم فردا برم مدرسه رو سرشون خراب کنم ، شما جای من بودین چه میکردین؟؟؟😞

آتیش میزدم مدرسه رو😑

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

واااااای واویلا میکردم 

اصن نمیدونم چکار میکردم ولی خدا باید رحم میکرد به اون بچه و مادرش و معلم و مدرسه فردا

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو به معلمش بگو بوگو بچه را بیارن بچه ات باید بدونه براش مهمی وپیگیری  میکنی اگر دیدی بازم شد نرو بگو خودت باید به خانم بگی یا از دست آزار دهنده قرار کنی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
برو به معلمش بگو بوگو بچه را بیارن بچه ات باید بدونه براش مهمی وپیگیری  میکنی اگر دیدی بازم شد ...

اره همین کارو میخوام کنم ، تو گروه مدرسه شماره پدر مادر این بچه هست زنگ بزنم بهشون یا برم پیش مدیر مدرسه ؟ 

اره همین کارو میخوام کنم ، تو گروه مدرسه شماره پدر مادر این بچه هست زنگ بزنم بهشون یا برم پیش مدیر م ...

اول آروم برو به معلم بگو 

بگو آمدم که اون بچه کارش را تکرار نکنه

آمدم بدونید بچه حرفی میزنه براش ارزش قائل باشید

خدایی نکرده اتفاقی میفتاد میگفتن حادثه بوده بچه بود ببخشید خب باید توجه کرد پیشگیری کرد این بچه حس خشونت داره باید خودشو خالی کنه از راه درستش با آموزش با صحبت کردن 

بگو من به بچه ام گفتم باید دور بشه از بچه های عصبی وپرخاشگر شما هم آموزش لازم را بدین لطفا که داستان درست نشه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اره همین کارو میخوام کنم ، تو گروه مدرسه شماره پدر مادر این بچه هست زنگ بزنم بهشون یا برم پیش مدیر م ...

نه زنگ نزنیا

بچشون فرصت دروغ بافی پیدا میکنه مادرشم فرصت حق به جانب بودن

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

چه حس بدی داری الان...  از الان میترسم واسه مدرسه ی پسرم...خیلی حساسه متاسفانه...

ان شالله بلا دور باشه از پسرت...

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
نه زنگ نزنیا بچشون فرصت دروغ بافی پیدا میکنه مادرشم فرصت حق به جانب بودن

اره باید برم مدرسه ، هر روز میاد میگه فحش دادن حرفای بد زدن فلان کردن ، سالی خداتومن پول میگیرن تهش اینجوری..

اره باید برم مدرسه ، هر روز میاد میگه فحش دادن حرفای بد زدن فلان کردن ، سالی خداتومن پول میگیرن تهش ...

چه مدرسه غیر انتفاعیه پس. میبردی دولتی که بهتر بود

چه حس بدی داری الان...   از الان میترسم واسه مدرسه ی پسرم...خیلی حساسه متاسفانه... ان شالله ب ...

خیلی حالم بده از ظهر ک اومده سر درد عجیبی شدم خودش از بس ناراحت بود از ساعت ۸ شب گرفت خوابید 😢🥺خیلی بچه حساسیه تو یه خونه پر از مهر و محبت بزرگ شده ، خیلی ناراحت بود