2777
2789
عنوان

چرا من زود وابسته میشم؟؟؟

782 بازدید | 32 پست

سلام

من یک سالی هست ک سینگلم تا این ک چن ماه پیش یکی از هم دانشگاهیم تو اینستا پیام داد و بالاخره منم باهاش رفتم بیرون. بعد خیلی بهم زنگ میزد و پیام میداد. کل کارای روزشو بهم میگفت درد و دل میکرد. موقعی هم ک بیرون میرفتیم رفتاراش مث ی ادمی بود ک انگار بهم علاقه داره. ی روز بهم گفت ما باهم رفیقیم چون من نمیتونم بهت برسم چون خانوادم نمیذارن. منم گفتم اوکی. 

خیلی هم پسر خوبیه کلا. 

بعد هی بهم میگفت برام دوس دختر پیدا کن و …

از طرفی منم تو این مدت بهش حس پیدا کردم و هیچوقت ب روم نیوردم چون غرور و عزت نفسم برام مهم بود. همش میخندیم و در جواب حرفش میگفتم فلانی خوبه؟؟؟؟ اما فقط خدا میدونست از درون چ زجری میکشیدم وقتی از شخص دیگه ای حرف میزد. نمیدونم مرض من چیه؟؟؟؟ چرا برا من مهمه؟؟؟؟ چرا من وابسته میشم؟؟؟؟ واقعا خستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر شما نیستی اینجا

مقصر اونه که نفهم بازی دراورده و بی مسئولیته 

مغرورترین ادم دنیارو هم این مدت همه ی کارتو بهش بگی و جوری رفتار کنی ک عشق برداشت بشه وابسته میشه

میدونی مثل خودش رفتار کن باهاش دوست بمون اما ظاهری و از درون خودتو تغییر بده و اونو کمرنگ کن تو ذهنت و یه روز بدون اطلاع از دسترسش خارج شو تا بفهمه دنیا چخبره

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
مقصر شما نیستی اینجا مقصر اونه که نفهم بازی دراورده و بی مسئولیته  مغرورترین ادم دنیارو هم ای ...

دقیقا

من تو ذهنم سواله

وقتی منو رفیق خودش میدونست چرا جوری رفتار میکرد ک انگار دوسم داره؟؟؟؟ اصلا ادم دست کسی ک رفیقشه میگیره؟؟؟؟؟؟

سعی کن فراموشش کنی اگه پسری بت گف خانوادم راضی نیستن یا از اینجور حرفا..  حذفش کن

اره حرفت کاملا منطقی و درست

ببین منم ی چن روزی اصلا ن پیام دادم ن زنگ زدم، کلا محلش نذاشتم اما ۲۴ی اخرین بازدیدشو چک میکردم

بدم میاد از این حالتم

دقیقا من تو ذهنم سواله وقتی منو رفیق خودش میدونست چرا جوری رفتار میکرد ک انگار دوسم داره؟؟؟؟ اصلا ...

ایشون احساس خود زرنگ پنداری داره

و شما ببخشیدا زاپاس حساب میشی براش

زاپاس چندم؟ خدا داند

ولی مقابلش واینسا همینطور ک گفتم مثل خودش قهوه ای یه دست مجلسیش کن تا بمونه تو خماری

ایشون احساس خود زرنگ پنداری داره و شما ببخشیدا زاپاس حساب میشی براش زاپاس چندم؟ خدا داند ولی مقاب ...

اره حرفاتون کاملا درست

منطقم میگه حذف

و حذفشم کردم در واقع

اما فکرم اروم نیس همش بازذیداش چک میکنم

اره حرفاتون کاملا درست منطقم میگه حذف و حذفشم کردم در واقع اما فکرم اروم نیس همش بازذیداش چک میکن ...

کم کم باید در عین بودنش از سرت بندازیش

تو خودت بگرد ببین اگه چه رفتاری کنه خیلی دلزده میشی بعد شرایطیو مهیا کن ک اونکارو کنه