بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرم شهريور ٩٧ قدش ٩٨ هست منم حس ميكنم از همسناش كوتاهه ولي هركاري ميكنم از هيچ تلاشي دريغ نميكنم
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عزیزم خواهر زاده ی همسرم دختر سه ماه از گل پسر شما بزرگتر قدش ۹۷ ، پسر بزرگ خودمم همسن پسر شماس قدش ۱۰۷ و قد تولدش ۵۲ بود اگه پسرتون نسبت به قد تولد رشد خوبی روی نمودار داشتن اصلا جای نگرانی نیست چون من داداش خودم تا سن ۱۵ سالگی از همه ی هم سناش کوچیک تر بود ولی الان ۱۸۸ قدشه ماشالله
پس عزیزم نگران نباش . ژنتیکش همینه . اما خودت تقویتش کن . همین ورزشهای پرشی عالیه .
ترامپولین عاااالیه عالیه ...
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.