2777
2789
عنوان

خانمای باردار میایید کمک یه لحظه

160 بازدید | 26 پست

من الان یک ماهه ترشح دارم.که گاهی ترشحاتم سبز رنگ میشه.البته جوری نیست که رو لباس زیرم باشه.فقط رو دستمال که خشک میکنم میبینم تو سرویس بهداشتی.

سوزش و خارش هم اصلا ندارم.بنظرتون عفونته؟؟هفته ۲۴ بارداری هستم.

معاینه برای عفونت تو بارداری چجوریع؟واژینال هست؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش دیابت ک بری برای عفونتم آز میگیرن دیگه مشخص میشه

آز عفونت همون با ادرار هست؟؟

مگه واژینال نیست؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

به دکترت بگو خب

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

تو بارداری اصلا معاینه نمیکنن منم عفونت داشتم به هرکدوم از دکترا گفتم گفتن تو هیشکی تو بارداری عفونت نمیکنه و مال من خیلی شدید بود که مجبور میشدم یا لباس زیرامو زودزود عوض کنم یا نواربهداشتی استفاده کنم باید خیلی مراقب باشی

بعله فکر میکنم عفونت من نداشتم و اینطور نبودم برو دکتر چون اگه باشه خطرناکه هم زایمان زودراس میاره ه ...

نوبت گرفتم برم.ولی خیلی استرس دارم.الان چندروزه سبز شده.قبلا عادی بود

تو بارداری اصلا معاینه نمیکنن منم عفونت داشتم به هرکدوم از دکترا گفتم گفتن تو هیشکی تو بارداری عفونت ...

عجب دکترای احمقی اتفاقا بارداری دوران خیلی حساسیه برای عفونت

Silenc says a lot more than you think 🤍
آز عفونت همون با ادرار هست؟؟ مگه واژینال نیست؟

باکتری با ادرار میفهمن من خودم باکتری داش ادرارم ک هنوز خوب نشدم ب دکترت یا ماما بهداشت بگو .تکرر ادرار لگن درد سوزش اینا باکتریه

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
تو بارداری اصلا معاینه نمیکنن منم عفونت داشتم به هرکدوم از دکترا گفتم گفتن تو هیشکی تو بارداری عفونت ...

یعنی معاینه واژینال انجام نمیشه؟

مثل همون تست پاپ اسمیر؟

پس از کجا میفهمن عفونت چیه؟

نوبت گرفتم برم.ولی خیلی استرس دارم.الان چندروزه سبز شده.قبلا عادی بود

عزیزم استرس نداره که معاینه هم اگه بخواد کنه اروم میکنه برو دکتر خوب تازه بگی سبزه خودش دارو مناسب رو میده

Silenc says a lot more than you think 🤍
باکتری با ادرار میفهمن من خودم باکتری داش ادرارم ک هنوز خوب نشدم ب دکترت یا ماما بهداشت بگو .تکرر اد ...

نه.فقط دو روزه تکرر ادرار دارم و انگار به مثانم فشار میاد.

اما جز رنگ سبز هیچ علائم دیگه ای ندارم