2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من همکلاسیم تو سفارت بود ی زمانی گفتم شاید بدونه

اهان، ممنون، میخواستم بیزحمت اگه مشکلی نیستبراتون بپرسین که چطور میشه تو جشن ملی فرانسه که تو سفارت برگزار میشه هر سال،  شرکت کرد، ایا باید ثبت نام کرد؟ یا مراحلی داره یا چی؟ ممنون میشم اگه لطف کنین بپرسین

⁦⁩⁦
اهان، ممنون، میخواستم بیزحمت اگه مشکلی نیستبراتون بپرسین که چطور میشه تو جشن ملی فرانسه که تو سفارت ...

باید اشنا داشته باشی تا برات دعوتنامه بفرستن

مثلا وقتی ما دانشجو بودیم بچه هایی که فعال بودن به واسطه مدیرگروه که با سفارت ارتباط داشت براشون دعوتنامه ایمیل میشد

رشته مون هم زبان فرانسه بود

دوستای من و اساتیدمون هم تو این جشن معمولا شرکت میکردن

ححاب و مشروبات ازاده

گیفت و هدیه هم میدن

به دوستم ست لوازم ارایشی لاک و ادکلن فرانسوی دادن

باید اشنا داشته باشی تا برات دعوتنامه بفرستن مثلا وقتی ما دانشجو بودیم بچه هایی که فعال بودن به واس ...

ببخشین اون دوستتون نمیتونن پل ارتباطی باشن برام، یا مثلا اگه بتونن روال خاصی دارن برای خودشون؟

⁦⁩⁦
ببخشین اون دوستتون نمیتونن پل ارتباطی باشن برام، یا مثلا اگه بتونن روال خاصی دارن برای خودشون؟

عزیزم اون دوستم دیگه سفارت نیست

ی زمانی اونجا بود

همچین مهمانی دهن سوزی هم نیست

رشته زبان فرانسه هستی

یا اموزشگاه یاد گرفتی؟

اساتید مخصوصا مدیر گروه میتونن کمکت کنن

مربی اموزشگات اگه با سفارت ارتباط داره میتونه برات اوکی کنه من خودم اصلا پی مهمونی سفارت نبودم با ا ...

بله منظورم دقیقا همونه، نه تا جایی که میدونم ارتباط با سفارت نداره.

⁦⁩⁦
ایمیلش رو دارین شما؟

ی جا ایمیلشو دیده بودم ولی یادم نمیاد کجا

فکر کنم سایت سفارت بود

برو تو سایت سفارت سرچ کن رایزن فرهنگی رو

این اقای کریکه که خیلی خوش اخلاق و اوکی بود اگه هنوزم باشه